Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Ponoć i tak,
mężczyzna, w pewnym wieku i tak myśli tylko o Mercedesiemasz już na oku ?
chyba znalazłem coś co Ci sie spodoba Eklasse
w sumie dawno w GD nie byłem to możem to połączyć - w sensie spota i odbior bulgota -
pamiętam natomiast
że helsin tym autem nie jeździł ( jako jedyny chyba )ta jechał, jechał
-
ta jechał, jechał
w tym przypadku jednak bede skłonny uwierzyć Michauowi
Cytat:
Nie każdemu było dane hehe
:EE:
-
Swift AWD\RWD\FWD prezentował się tak
Ale czas ją odświeżyć i poprawić powłokę lakiernicza. Teraz lekko zmieni swój wygląd
Bok przed KLARem
Cultus dostanie nowe rajdowe felgi. Oczywiscie beda biale + czerwone napisy jak na OZety przystało. 15x7J
Fioletowa rajdówka jeździ 70km ode mnie i człowiek który go kupil jest bardzo zadowolony i ma kilka ambitnych planów co do autka.
-
swifty odpoczywają a seacik robi kolejne bezawaryjne kilometry
-
Driftowóz doczekał się małego spa , postanowiłem pomalowac całe auto i ogólnie odświeżyc. Wpadł kolejny nowy silnik , szpera z tyłu
nowy zderzak od mk4 , ale dopiero po założeniu na auto uświadomiłem sobie że nie ma miejsca na na kierunki
tak wygląda całe auto gotowe
odwiedziliśmy tez jakiś festyn w szkole , gdzie zaprezentowałem suzuki
no ale po rocznej przygodzie z tym autkiem postanowiłem je sprzedać i pojechało w daleką drogę do nowego właściciela.
Za to cultus dostał nowe kólka! Rajdowe OZety 15x7J które odnowiłem samodzielnie.
-
Driftowóz doczekał się małego spa , postanowiłem pomalowac całe auto i ogólnie odświeżyc. Wpadł kolejny nowy silnik , szpera z tyłu
nowy zderzak od mk4 , ale dopiero po założeniu na auto uświadomiłem sobie że nie ma miejsca na na kierunki
tak wygląda całe auto gotowe
odwiedziliśmy tez jakiś festyn w szkole , gdzie zaprezentowałem suzuki
no ale po rocznej przygodzie z tym autkiem postanowiłem je sprzedać i pojechało w daleką drogę do nowego właściciela.
Za to cultus dostał nowe kólka! Rajdowe OZety 15x7J które odnowiłem samodzielnie.
-
no i odwiedziliśmy też super sprint organizowany przez AK Siedlecki - wynik ? po 4 przejazdach 1 miejsce w klasie , ale liczyły się tylko 3 najlepsze przejazdy i spadliśmy na 2 miejsce z sekundową stratą
Swifcik 4x4 sprzedany no ale zamiast niego kupiłem już inne suzuki... Pokaże wam niedługo
-
kolejne zawody zaliczone , swift dojechał do domu bez problemu - jest pare rzeczy do poprawienia ale i tak jestem zadowolony.