Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
odkupiony kolejny dawca ? Jeśli tak to wiesz kto by się pisał na przedni zderzak
-
O kurna toż to Swift LansikaBansika!
-
O kurna toż to
Swift LansikaBansika!chyba już były swift
-
O kurna toż to
Swift LansikaBansika!Właśnie wyglądał znajomo
-
to fajne autko jest... tzn było
Obecnie zapuściło się strasznie a Sebastian o nim dawno zapomniał.
-
kiedyś wygladał kozacko
a teraz
dawno mnie tu nie było, widze ze została jedynie garstka tych aut reszta juz odeszła w zaświaty, smutno.
-
kiedyś wygladał
kozacko
a teraz
dawno mnie tu nie
było, widze ze została jedynie garstka tych aut reszta juz odeszła w zaświaty,
smutno.Dorzynają je ludziska w rajdach
-
no więc jadę , jedynka na ostro do końca , wkładam dwójkę - nie mamy trakcji i lecimy na odcięciu dłuższy czas , wkładam trójkę a raczej próbuje i nie mam sprzęgła.. Pedał padł w podłogę no i wracamy do domu bez postojów i na jednym biegu - NIE POLECAM!
Szybka akcja i widzimy pierwsze kawałki sprzęgła między skrzynia i silnikiem co nie wróżyło za dobrze.
Rozpoławiamy całość i mamy winowajcę .
dodam że sprzęgło było wkładane jako nowe przy zmianie skrzyni więc miało jakieś 1000km? Już mam dosyć wiecznego sciagania tej skrzyni , będzie to już 9 raz
za to do swifcika wpadły nowe fanty. Wkońcu mam lusterko , bo oryginalnie nie było
zegarek od mk2
-
Miałem podobnie w swoim GTi mk2 Jedynka do końca, szybkie przepięcie na 2 i sprzęgło poleciało... Odpadło pół okładziny, jakoś doturlałem się do domu chociaż. Mod z daszkiem z lusterkiem u mnie wpadł jako pierwszy, uroki jeżdżenia z dziewczyną
-
Czy mi się dobrze wydaje, czy przełożyłeś deskę od Rav-a ?
-
Wydaje ci się, deska Rava ma wybuchniętą poduchę, bardzo fajnie ten zegareczek wygląda
-
też coś o osłonie z lusterkiem wiem
zegarek od mk2 też już dawno przełożyłem. najgorzej było kable przeciągnąć do podświetlenia
-
też coś o osłonie z
lusterkiem wiem
zegarek od mk2 też
już dawno przełożyłem. najgorzej było kable przeciągnąć do podświetleniaU mnie są jaja, bo kupiłem na Allegro ze 3 lata temu osłonkę z lusterkiem - okazało się, że od anglika i to ja mam lusterko a nie kobita
-
No własnie też mam taki zegarek tylko skąd kabel do niego wziąć i gdzie jest wtyczka żeby to podłączyć
-
Przytargaj go któregoś dnia jak z czołgiem wpadniesz to pokażę
-
Ta, to mogłoby być dość problematyczne
-
ja wiadc na obrazku ponizej Twojego posta nie trzeba rajdów, a reszta ginie smiercia naturalna
Tym autem nie ma jazdy w zimie, trzymać trzeba w garazu i wyjezdzac tylko w Ciepłe dni wtedy moze da rade zachować jego dobry stan blacharski.
albo sie przeprowadzic z nim do ciepłych krajów i tam smigać
-
No własnie też mam
taki zegarek tylko skąd kabel do niego wziąć i gdzie jest wtyczka żeby to podłączyćnormalnie, wtyczkę bierzesz ze standardowej, tylko lutujesz dodatkowe kable które idą wiązką w słupek choćby i środkowy, jeśli już nie masz miejsca w przednich
Też sobie muszę sprawić taki zegarek, ale jak były to na allegro albo w stanie agon, albo za 70 zł ...p.s: podwieszenie w 5D różni się czymś od 3D ?
Wydaje ci się,
deska Rava ma wybuchniętą poduchę, bardzo fajnie ten zegareczek wyglądaoj tam oj tam nie pamiętam co by Plastek chwalił się flokiem u siebie
-
normalnie, wtyczkę
bierzesz ze standardowej, tylko lutujesz dodatkowe kable które idą wiązką w słupek
choćby i środkowy, jeśli już nie masz miejsca w przednich
Też sobie muszę
sprawić taki zegarek, ale jak były to na allegro albo w stanie agon, albo za 70 zł
...
p.s: podwieszenie w
5D różni się czymś od 3D ?Do sedana mojego zegarek pasował, to i do 5D podejdzie
-
15x6J Honda Made in USA