Mój troszke rajdowy SS
-
Gratulacje!
To jest testowy tor
Fiata w Bielsku-Białej?W Tychach
-
czasami puszczają
-
dawno nic nie robiłem z SS czas zacząć w tym tygodniu wjeżdżam na garaż powrzucam jakieś nowe foty z modernizacji
-
czy ktoś się orientuje do czego to jest wkładka, mi sie wydaje ze do swifta 1,3 8 ale nie jestem pewny [img:center]http://img23.imageshack.us/i/s6301829.jpg/[/img] [img:left]http://img827.imageshack.us/i/s6301828j.jpg/[/img]
-
Nie, do 1.3 8v jest wkladka w postaci talerza.
-
Nie, do 1.3 8v jest
wkladka w postaci talerza.zgadza się, możliwe że jednak ten wkład do niego pasuje akurat, ja widziałem właśnie 2 typy filtrów do 1.3 8V - taki jak pokazał kolega, oraz "stożkowiec"
-
a ja mam wrazenie ze gdzies tam kiedys wyczytalem ze do mk1
-
a ja mam wrazenie
ze gdzies tam kiedys wyczytalem ze do mk1Jest tak jak piszesz... Był stosowany do 10.1989 czyli do mkI
Sprawdzałem w katalogu Intercars
-
Sprawdzałem w
katalogu Intercarsnie sugeruj się tym to nie jest dobra lektura ...
-
sprint tychy na nowym zawiasie i nowych toyo
-
Widzę, że zawias ładnie daje radę. Trochę zmęczony za to jest synchronizator jedynki.
Szkoda tylko, że znów filmik przyspieszony.
BTW: co za felgi masz?
-
sprint tychy na
nowym zawiasie i nowych toyojak sie ogarne to jeszcze jakies zdjecie wrzuce
swoja droga na tym filmiku widac jak bardzo sfift nie skreca
-
Zawias spoko przód troszkę twardziej zrobię. Z tą jedynką to masakra ale nie chce rozbierać narazie tej skrzyni bo może uda sie zorganizować krótkie przełożenie do tego. Felgi ładne tylko szkoda że chińskie mam nadzieje że się mi to nie rozpadnie. Trochę przesadzają z karami bo wszytko co było z opon ustawione oprócz cięć było punktowane dostałem 30 sekund kary i 8 miejsce.
-
mam prośbę jak byś mógł to napisz jakieś uwagi co do jazdy co bym mógł poprawić
-
Z tego co widzę na tym filmiku to rzucają się w oczy dwie rzeczy - na opony na trasie trzeba uważać, bo jak sam się przekonałeś 30 sekund kar złapać można ot tak, ale odrobić 30 sekund po prostu się nie da. Druga rzecz, to za szybko napadasz na wolne partie i potem z zakrętu w zakręt jest coraz wolniej, mocno podsterowny przód (jak to w swifcie z wiskozą) coraz bardziej wywala z zakrętu i na koniec wolnej partii masz już trochę straty, a do tego masz mniejszą prędkość niż mógłbyś mieć. Spróbuj na odwrót - do wejścia na wolną partię dohamuj się trochę szybciej, idź w miarę ciasno przy słupkach, nie za szybko, tak, żeby wyjeżdżający przód Ci nie przeszkadzał (chyba, że z toru jazdy wynika, że lepiej pójść szeroko), tak, żeby po pierwsze niepotrzebnie nie walczyć tam z autem i nie nabijać dodatkowej odległości przez to, że jedziesz szeroko, a po drugie myśl, żeby tak pojechać, żeby na wyjściu na szybką partię mieć jak największą prędkość. Na szybkich partiach wydaje mi się, że jest całkiem ok, choć nad torem jazdy trzeba pracować zawsze, a i na tym filmie nie bardzo widać wolne partie
-
jak sie ogarne
to jeszcze jakies zdjecie wrzucetak jak wrzucasz spot z Kato, który był xxx czasu temu
-
tak jak wrzucasz
spot z Kato, który był xxx czasu temunaprawde chcesz ?
swoja droga to mam jeszcze foty z łohohoho ho niezrobione
-
naprawde chcesz ?
swoja droga to
mam jeszcze foty z łohohoho ho niezrobionejak by się dało to możesz wrzucić w końcu to już xxx czasu minęło
-
odnajde i jakies wrzuce
z tym ze to bedzie dramat
-
odnajde i jakies
wrzuce
z tym ze to
bedzie dramatzimno było to i ręce się trzęsły