Mój troszke rajdowy SS
-
najtańsza opcja to primera 2.0 P11
-
boli Cie głowa że tak walisz w tą ścianę
-
witam orientuje sie
ktoś z czego pasuje większa przepustnica do swiftaz "Nysy" 2.0l ale nie każdej
czy jedzie z nami kardiolog
-
tłoki nadwymiar 0,50 motorex, pierścienie rik
czyli tłoki arco
Rozumiem, że seryjne tłoki już są wywalone na nacięciach na pierścienie?boli Cie głowa że tak walisz w tą ścianę
Bo tu wszyscy na tym forum wiedzą, że jakieś przepustnice z nissana i się załamali pytaniem -
tłoki niestety zaczęły się zacierać
a przepustnicy wiedziałem że z jakiegoś nissana ale nie wiedziałem z jakiego a wczoraj trochę było przesadzone z % i jestem słabo kumaty dzisiaj -
kojarzy ktoś może tego swifta
-
większość kojarzy. był wątek o jego budowie
-
podobno silnik z niego jest do sprzedania
-
podobno silnik z
niego jest do sprzedaniato chyba z 2 złożenia, bo miał wcześniej bum bodajże.
-
nie wiem dokładnie z którego co i jak wiem ze ma do sprzedania silnik z gti. teraz w swoim swifcie ma silnik z jakiegoś ścigacza
-
-
boli Cie głowa że
tak walisz w tą ścianęOd walenia w ścianę będzie go boleć
-
Od walenia w ścianę
będzie go bolećco to za spam hehe
-
czyli tłoki arco
Mam nadzieję, że te ARCO dużo wytrzymają bo też mam te nadwymiarowe 0.50
Bo tu wszyscy na
tym forum wiedzą, że jakieś przepustnice z nissana i się załamali pytaniemDokładnie - chodzi o przepustnice z Nissanowskiego silnika SR20DE, żeby kolega nie musiał szukać
-
Powinny dać radę, choć oryginały są lepsze.
-
doradźcie jaki producent uszczelki pod głowice żeby mi jej nie dmuchło po pierwszym sprincie
-
co to za spam
hehe"Uderz w stół, nożyce się odezwą"
-
doradźcie jaki
producent uszczelki pod głowice żeby mi jej nie dmuchło po pierwszym sprincieKP Japan
Erling -
Głowica musi być dobrze splanowana. Nie wszystkie szlifiernie mają dobry sprzęt. Czasem głowica wychodzi garbata lub wklęsła. Przy dokręcaniu dobry dynamometr (do tego jeśli nie był długo używany, powinien być dwa razy przekręcony od zera do maksymalnej siły i z powrotem do zera, żeby nasmarować sprężynę). Śruby i otwory wymyte, a potem na górę podkładki i na gwint śruby ociupinka oleju.
-
pilnie potrzebna uszczelka pod głowice do gti na dzisiaj ma ktoś do sprzedania
najlepiej okolice bielska