Mój troszke rajdowy SS
-
Ta wyprawa nas
niestety trochę kosztowała rolnik zażądał odszkodowania za poleA to organizator rajdu nie pokrywa strat? Zresztą co na tym polu rosło, że aż odszkodowanie chcieli?
Może było jak na końcu tego filmiku :
-
No poważnie i organizator nie pokrywa bo podpisujemy na zgłoszeniu że bierzemy odpowiedzialność za wszystkie szkody
-
No poważnie i
organizator nie pokrywa bo podpisujemy na zgłoszeniu że bierzemy odpowiedzialność za
wszystkie szkodyI co z oc wezmą, czy zapłaciłeś gotowizną? Ile taka przyjemność Cię kosztowała?
-
zapłaciłem
-
zapłaciłem
Jakbym miał widły przy nosie to też bym zapłacił
-
co za pi#rdolniety typ ... na polu i tak nic nie bylo wiec nie wiem w czym problem
-
co za pi#rdolniety
typ ... na polu i tak nic nie bylo wiec nie wiem w czym problemA co poradzić jak burak się uprze... Zwietrzył łatwe parę złotych i kropka
-
zenada ...
-
Ładne mi parę groszy tysiaka chciał
-
utargowales cos czy nie bylo innego wyboru zaplacic te 1000zl?
-
zostało to podzielone na tych co orali ze mną ha
-
aa to koszt napewno sie troche zmniejszyl , dobre i to
-
zostało to
podzielone na tych co orali ze mną haZapłaciłeś te 70pln?
Z tego co wiem to dzwonili do ok 20 osób więc z 1400pln pewnie chciał...
No też mnie ciekawi kto to wyceniał i czemu bruzda w ziemi tyle kosztuje...
Ehhh -
Ja chyba więcej zorałem i chcieli więcej odemnie ha
-
hee to oni powinni wam placic za free oranie:D
-
Ja chyba więcej
zorałem i chcieli więcej odemnie haNo co Ty? Chcesz powiedzieć, że do jednych dzwonili i kazali płacić 70pln a do Ciebie też dzwonili i kazali płacić więcej? Bo jak tak to to jakieś chore jest... Kto to wyceniał w ogóle? Na podstawie czego? Chyba, że kilku zawodników od razu powiedziało, że to mają w D to automatycznie od innych potem chcieli więcej...
Tak czy siak coś mi tu śmierdzi.
Ja bym nie płacił a jeśli już to niech się zgłosi właściciel a nie AK. -
Wiesz co Ja to zapłaciłem, chcę tam dalej jeździć nie będę robił lipy, a po za tym kibice zrobili mi ściepę na to a więc spoko mnie to nic nie kosztowało tylko parę sekund mogło być 3 w generali he
-
Co tam rosło, marycha, że tak drogo
-
Jakby rosła marycha to by się nie wypłacił. Tam była plantacja perzu
-
Jakby rosła marycha
to by się nie wypłacił. Tam była plantacja perzu;l ;l