Fiat 126p z Silnikiem Swifta 993cm3
-
Fiat 126p(Maluch)
Trzeba przyznać ciekawy projekt -
Fiat 126p(Maluch)
Trzeba przyznać ciekawy projektpomysł fajny tylko jakoś tak ten przód i ogólnie nie podoba mi się ale za to kopa ma niezłego na pewno
-
pomysł fajny tylko jakoś tak ten przód i ogólnie nie podoba mi się ale za to kopa ma niezłego na pewno
ciekawe od czego skrzynia jest;]
-
Fiat 126p(Maluch)
Trzeba przyznać ciekawy projektTo by fajnie wyglądało jakby z zewnątrz przeróbki były minimalne - wtedy kogoś można na światłach naciąć... A tak wlaściciel poszedł w stronę wiejskiego tuningu
-
Najbardziej ciekawi mnie dlaczego bagażnik nie jest zamknięty... W końcu chłodnica nie może być taka wielka. Całość prezentuje się fajnie poza kibelkowym kolorem malura.
-
zapewne tak to sobie wlasciciel wymyslil
-
Fiat 126p(Maluch)
Trzeba przyznać ciekawy projekteh tos chyba ciekawego projektu nie widzial
Zuraw gdzie jestes ?
-
Widział widział :lizulizu: ale malacza z silnikiem swifta jeszcze nie, ja na jego miejscu nie bawił się w wieś tuning tylko zostawił taki niepozorny diabełek mhm z 11-13s-100km/h by miał
-
Jest przecież maluch z silnikiem z Civica, to jest dopiero masakrator
-
Jest przecież maluch z silnikiem z Civica, to jest dopiero masakrator
to zobacz sobie Mini Morrisa z silnikiem od GTi
-
to zobacz sobie Mini Morrisa z silnikiem od GTi
Cienias. Kozakiem to jest Mini z silnikiem z ITR + turbo oraz drugi z silnikiem 1.8T. Oba projekty jezdza w PL i mozna o nich poczytac na racingforum.pl
-
Cienias. Kozakiem to jest Mini z silnikiem z ITR + turbo oraz drugi z silnikiem 1.8T. Oba projekty jezdza w PL i mozna o nich poczytac na racingforum.pl
ten z ITR to pewnie nie skręca za bardzo ... tego 1.8T to nie widziałem, a ja piszę o takich stricte na tor, co ma hamulce, zawias i podłoga zbytnio się nie krzywi pod silnikiem
-
To poczytaj o tych projektach lepiej, a pozniej pisz czy skreca czy nie
-
To poczytaj o tych projektach lepiej, a pozniej pisz czy skreca czy nie
czytałem o tym z ITR ...
slicki, przeróbka zawiasu, rzeźba z ramą i itp. ...
Po prostu piszę, że bardziej nadaje się to na prostą, aniżeli na tor ...