Pochwal się swoim Fiatem
-
-
Śliczny. Tylna szyba podnoszona niezależnie czy zespolona. Mi też się podoba jego spalanie i dwukolorowa tapicerka.
-
Śliczny. Tylna
szyba podnoszona niezależnie czy zespolona. Mi też się podoba jego spalanie i dwukolorowa
tapicerka.tylna szyba zespolona, tapicerke mam pod kolor nadwozia, też w granacie, spalanie chwilowe wczoraj pokazał 3,8 l/100km
teraz tylko trzeba go w Polsce zarejestrować i powymieniać do potrzebne - ale t w czwartek zaczne załatwiać
-
teraz tylko trzeba go w
Polsce zarejestrować i powymieniać do potrzebne - ale t w czwartek zaczne załatwiaćile dutkow?
-
ile dutkow?
o pieniądzach to możemy na PW rozmawiać ale masz pełna skrzynke
-
o pieniądzach to możemy na PW
rozmawiać ale masz pełna skrzynkegugu
eee
gygy ? -
a to ma cieplejsze dni
-
Brzydkie te alusy. Młode auto a alusy z lamusa
-
Brzydkie te
alusy. Młode auto a alusy z lamusana VT wyszło całkiem ciekawie dlatego się na nie zdecydowałem, ani teoche mi się nie skojarzyły z lamusem, a jak na żywo efekt nie będzie zadowalający to się zmieni na inne bo majątku nie kosztowały
-
To jest moje subiektywne zdanie. Sam myślałem o felach ze Stilo/Marea do mojego dupowozu.
-
To jest moje
subiektywne zdanie. Sam myślałem o felach ze Stilo/Marea do mojego dupowozu.decydująca była cena (niektórzy chcieli więcej za stalówki) i fakt, że mam opony pod te felgi
-
To czekamy teraz na ciepłe dni
-
Tutaj zdjęcia i dane
:mikolaj:Extra Punciak. A te felgi to dobrane świetnie
-
Oryginał z Ciebie... Wszyscy wymieniają na bezbarwne - idziesz pod prąd
Bezbarwne nie byłyby złe przy tym kolorze nadwozia
-
a to ma cieplejsze dni
Stilo zajefajne, ale czy te koła na pewno będą zgrywać się stylistycznie z tym autem?
Może po założeniu nie będzie tak źle...
Szwagier ma felgi 15" o podobnym wzorze w Lanosie sedanie i nie wygląda to wcale kiepsko przy w miarę nowoczesnych (zaokrąglonych) liniach nadwozia
-
Założyłeś już allu do Stilo. Jeśli tak czekam na fotki
-
Założyłeś już
allu do Stilo. Jeśli tak czekam na fotkiszukam innych kapci bo niestety przód ociera o zacisk hamulcowy
-
Ja się ostatnio przesiadłem do służbowego fiata 600 ("szaleństwo" ;p)
-
To teraz ja
-
To teraz ja
abarth to to nie jest
wiec pewnie 1.4 Tjet ?