[moje auto] Suzuki Swift GTi - dawidczaju
-
Jak to C20XE to
lepiej nawet nie stawaj z nim na kresceTak to C20XE Jak zrobię lambdę to staniemy na światłach
-
oj bedzie łomot
-
nexia zrobi sprawdzone maly OT czemu wszyscy pakuja do nexii c20xe zamiast V
-
albo let'a:P
-
Trzeba też dobrze trafić na silnik. Kolega chciał V wsadzić ale miał okazje kupić całą Vectre 2000 i się nią przejechać + mechanicy którzy robili mu swapa wcześniej robili przy tym aucie i wiedzieli, że wszystko gra. No to się pokusił bo źródło pewne ;p A poza tym pewnie opłaty, spalanie i żona pewnie będzie tym jeździć
-
Małe papu dla swifta. Nowy olej, filtr powietrza i oleju ;p
-
Dajesz z tym autem, kiedy coś robimy
-
Dajesz z tym autem,
kiedy coś robimyteż Cię witam
-
-
Modów ciąg dalszy:
Patrząc na obudowę wentylatora klimatyzacji postanowiłem ją pomalować na biało a wiatrak odnowić malując na czarny mat:D
Zainspirowany pomalowanymi lampami w nexii od kumpla zabrałem się za ich wykręcanie i rozklejanie ;p
Jutro zrobię zdjęcie jak to wygląda już po założeniu Ogólnie efekt fajny a Suzuka wygląda na 'wkurzoną' z tymi światłami (;
-
Jeśli dobrze pamiętam to Mjecio robił takiego moda
-
Jeśli dobrze
pamiętam to Mjecio robił takiego modaRobił robił,tylko coś po takim modzeniu regulacja mu się zbuntowała
-
Regulacja po malowaniu lamp?
-
Po rozklejaniu i sklejaniu w piekarniku
-
Hmm...może coś z mechanizmem? Ja rozklejałem opalarką (; Ale i tak coś inaczej świecą. Może dlatego, że wyczyściłem odbłyśniki (jedna lampa miała tonę pyłu na nim ;p).
-
No jak umyłeś od środka to wiesz,prawie nówka lampa Obyś tylko je dobrze skleił,żeby nie puszczały wilgoci do środka
-
no mi sie zebaly bo rozklejalem je ciepla woda ale efekt w jaszczebiu chyba tez powtorze ten incydent, chociaz ma pozostac sleeperem
-
A tego na zlocie już nie mówiłeś To może w czerwonym też machne taki zabieg
Mjeciu..... the jaszczomb A co już zardzewiał?
-
No i wygląda elegancko ;-) Obudowa wiatraka na biało wygląda zajebiście, myślę, że w ogóle zaczniemy wszystko pod machą malować
-