[moje auto] Suzuki Swift GTi - dawidczaju
-
To całkiem fajnie
gorzej jak z linką coś nie halo i jest zima
-
jak cos to mam
wszystko co jest potrzebne, i z checia sie tego pozbedewiela ? Bo już chyba wcześniej rozmawialiśmy o innych częściach, i tak się mówi że tutaj coś kupić tutaj i tak się uzbiera z 500 zł
-
gorzej jak z linką
coś nie halo i jest zimaNo wiadomo są plusy i minusy, ale jednak całkiem fajnie to wygląda
-
gorzej jak z linką
coś nie halo i jest zimaDlatego w Colcie mam i linke i zamek
-
gorzej jak z linką
coś nie halo i jest zimaw mondeo miałem i ani razu zimą nic się nie działo, nawet jak po myciu auto stało na dworze sie idealnie otwierało Tam z resztą były 2 linki druga ukryta w bagażniku w razie gdyby coś
-
w mondeo miałem i
ani razu zimą nic się nie działo, nawet jak po myciu auto stało na dworze sie
idealnie otwierało Tam z resztą były 2 linki druga ukryta w bagażniku w razie
gdyby cośswift to nie mondeo
-
swift to nie mondeo
Niby nie ale nie ma co narzekać. Jak w każdym aucie są mocne i słabe strony, wiadomo wszystko się psuje.
-
Ja w tico też miałem taki myk jak teraz w GTi i nigdy nie było problemów w zimę ;p
-
Jedna fura z klubu miała (prawdopodobnie) problem z tą linką i było wierconko
-
Jedna fura z klubu
miała (prawdopodobnie) problem z tą linką i było wierconkoja tam kojarzę 3 egzemplarze z tym problemem kiedyś
-
GTi ma taki myk,że
obok dźwigni do otwierania bagażnika jest też do otwierania wlewuSedan mk3 też tak ma
-
Kolejne problemy z autem Dzisiaj chciałem wypucować autko i zauważyłem, że przednia szyba jest pęknięta ;/ Nawet nie wiem z czego... Jak na razie się nie poddaje z usterkami pomimo kosztów ;p
Kolega wyjechał w końcu z warsztatu Nexią GSI i trzeba podołać bestii -
Kolejne problemy z
autem Dzisiaj chciałem wypucować autko i zauważyłem, że przednia szyba jest
pęknięta ;/ Nawet nie wiem z czego... Jak na razie się nie poddaje z usterkamiHeh... miałem podobną sytuację niedawno - czyżby jakieś fatum z szybami w GTi? W każdym razie - stare, w jakimś tam stopniu sportowe auto to ciągłe wydatki - Swift GTi nie jest w tej kwestii niestety wyjątkiem...
Pozdr.
-
Dzisiaj chciałem wypucować autko i zauważyłem, że przednia szyba jest
pęknięta ;/ Nawet nie wiem z czego...Kamien albo buda sie juz spracowala...
Kolega wyjechał w
końcu z warsztatu Nexią GSI i trzeba podołać bestiiJak to C20XE to lepiej nawet nie stawaj z nim na kresce
-
Jak to C20XE to
lepiej nawet nie stawaj z nim na kresceTak to C20XE Jak zrobię lambdę to staniemy na światłach
-
oj bedzie łomot
-
nexia zrobi sprawdzone maly OT czemu wszyscy pakuja do nexii c20xe zamiast V
-
albo let'a:P
-
Trzeba też dobrze trafić na silnik. Kolega chciał V wsadzić ale miał okazje kupić całą Vectre 2000 i się nią przejechać + mechanicy którzy robili mu swapa wcześniej robili przy tym aucie i wiedzieli, że wszystko gra. No to się pokusił bo źródło pewne ;p A poza tym pewnie opłaty, spalanie i żona pewnie będzie tym jeździć
-
Małe papu dla swifta. Nowy olej, filtr powietrza i oleju ;p