[GTI] Toydolsowe Swifty
-
widać są jeszcze duże rezerwy jak dajesz rade kibiców w czasie jazdy pozdrowić
-
widać są jeszcze
duże rezerwy jak dajesz rade kibiców w czasie jazdy pozdrowićkolegi miałby nie pomachać ? ?
pilot sie gubi
a w 3 filmie nie słychać opisu
-
Pilot raz czy dwa się zgubił, bo mój opis był delikatnie mówiąc kiepski (niestety 5,5 roku przerwy zrobiło swoje).
W 3 filmie dźwięk z interkomu jest mniej więcej od mostków, czyli po 1-1,5 minuty jechania, wcześniej jest z mikrofonu kamery - wtyczka nie łączyła.
-
Sprzegło Aisina zakłądaj i będzie dobrze Ewentualnie mam do sprzedania nówkę DK ( exedy ) z ASO suzuki jakbys chciał to dobrze ogarnać.
Następnym razem bedzie lepiej , w niesprawdzonym aucie zawsze musi się coś wysrać niestety
-
Jeśli to będzie sprzęgło, to było założone ACT na 4 spiekach z dociskiem HD.
-
jechałeś na seryjnej skrzyni ze szpera? Bo na filmie widać że autko całkiem przyzwoicie jedzie.
-
Krótka skrzynia ze szperą.
-
(niestety 5,5 roku przerwy zrobiło swoje).
to juz tyle
czujesz zmiane pogody ?
-
to juz tyle
Tak.czujesz zmiane pogody ?
Raczej nie. A Ty? :BTW: Zawsze wiedziałem, że tarcze JCAuto świecą najlepiej
P
-
Tak.
Raczej nie. A Ty?
strasznie SKS niestety posuniety stare kontuzje potrafią rozdraznić:
BTW: Zawsze
wiedziałem, że tarcze JCAuto świecą najlepiejnie zebym sie znał: lepsa tarcza szybciej odprowadza cieplo - mnniej swieci
ze jaki mowisz tam badziew masz ?
P
bardzo ładnie lubie to :]
-
No SKS to poważna sprawa.... cóż mogę powiedzieć... a nic nie powiem...
Co do tarcz, to przemyślałem sprawę dziś w wannie przy degustacji łiskacza... i przypomniałem sobie, że to były ABE. JCAuto mam dwa komplety na lepsze czasy, bo to najlepsze tarcze jakie kiedykolwiek miałem w swifcie! Brembo i inne niech się chowają. Cieszę się, że ABE też dają radę, bo JCAuto już nie do kupienia.
A z innej mańki: im bardziej świeci tym cieplejsza, więc więcej ciepła odprowadza -
bardziej świeci tym cieplejsza, więc więcej ciepła odprowadza
toż przecież pisałem że sie nie znam
-
Przecież ja nie pisałem, że się znasz, albo, że się nie znasz, podobnie zresztą jak ja
-
BTW: Zawsze
wiedziałem, że tarcze JCAuto świecą najlepiejMoże głupie pytanie, ale ile trzeba ostrych hamowań, żeby tak zrobić?
-
Nie było zbyt ostrych, bo tył nie trzymał i trzeba było delikatnie hamować. Ale to nie problem tak tarcze zaświecić. Jak masz klocki DS3000 to kwestia 3-4 km ostrej jazdy po oesie i gotowe. Tyle, że w dzień tego nie widać.
-
Sprawca:
-
Sprawca:
Przegub wewnętrzny? Szkoda...
-
prędzej wałek wejściowy od skrzyni biegów w sprzęgło
-
prędzej wałek
wejściowy od skrzyni biegów w sprzęgłoWałek sprzęgłowy ma chyba węższą końcówkę... Z drugiej strony na wewnętrznym przegubie byłby chyba rowek pod segera.
-
na wewnętrznym powinien być rowek z pierścionkiem zaciskowym z drutu.
brak zabezpieczenia sugeruje właśnie na wałek skrzyni
jak dobrze pamietam, półoś z podporą nie ma jeszcze pierścienia, ale to raczej niemożliwe żeby ukręcić ją