[GTI] Toydolsowe Swifty
-
to dziwne ze po tylu latach uchowales nawet 3 .. Jako że mialem kontakt z ok 20 swiftami na żywo , sam mialem 3 i pól to nigdzie takich dekielków nie widziałem
Co do Twojego MK2 to po prostu igła pod każdym względem. No może poza dokładka zderzaka gdzie jest odprysk lakieru
-
Oooo, a ja wczoraj Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010
No sliczny jest skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.
-
Piękny jest
Najładniejsze Mk2 jakie widziałem na tym forumAno ładny jest
-
Ano ładny jest
Musisz miec jednakowa czerwien na calym aucie to tez Erde tak skomplementuje Twojego
-
Oooo, a ja wczoraj
Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010Bo to słuszne oponki są ale dorwałeś raczej 7+ a nie 7 bo 7 już od dawna nie produkują z tego co wiem (były chyba miększe i szybko się ścierały)
No sliczny jest skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.
Zgadzam się
Musisz miec
jednakowa czerwien na calym aucie to tez Erde tak skomplementuje Twojego zielonyNo to brakuje tlyko prawych drzwi, maski i klapy bagażnika - 2 ostatnie leżą w garażu oczko
Swoją drogą to jaki cudem prawe drzwi jeszcze mają oryginalny lakier to ja nie wiem smile
Toydols - a jak blacharka od dołu u Ciebie tutaj wygląda? Jak dolny pas przedni? W mk2 te otwory odprowadzające wodę w trochę złym miejscu były...
-
No sliczny jest
skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.Mi się chyba jednak bardziej podoba tył mk3, ale to nieważne ten Toydolsowy jest tak piękny, że się napatrzeć nie mogę nie ma co się dziwić, że właściciele o wiele droższych i luksusowych aut oglądają
-
Bo to słuszne
oponki są ale dorwałeś raczej 7+ a nie 7 bo 7 już od dawna nie produkują z tego co
wiem (były chyba miększe i szybko się ścierały)Mozliwe, jutro sie przyjrze
Mysle, ze Teodor nie dopusci do jakiejkolwiek rdzy u siebie na Swifcie
-
Oooo, a ja wczoraj
Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010moje Conti są 4611
No sliczny jest
skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.wolę jednak Mk 3, ale to Mk2 naprawdę ładne
Co do tych kapselków - ma u mnie na dzielnicy jeden swift
-
moje Conti są 4611
A moje kosztowaly 100zl/szt
Co do tych
kapselków - ma u mnie na dzielnicy jeden swift -
Co do Twojego MK2 to po prostu igła pod każdym względem.
No może poza dokładka zderzaka gdzie jest odprysk lakieru.
Auto stało w garażu, gdzie niestety trafił je wózkiem wujek. No i nakładkę trzeba lakierować - ale to na wiosnę.Toydols - a jak blacharka od dołu u Ciebie tutaj wygląda?
Bardzo dobrze. Całe auto było najpierw robione blacharsko.
Jak dolny pas przedni?
WymienionyOooo, a ja wczoraj Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010
Te UG7 jechały w rajdówce Barbórkę Cieszyńską 2008. Nawet na jednym oesie 11 w generalce zrobiły mimo wypadających non stop biegów.
O tak o jechały: -
A moje kosztowaly
100zl/sztmoje trochę więcej
zawsze można zapytać
-
Toydols, nie żebym był złośliwy, ale listwy ozdobne pod tylne szybki musisz zamontować
-
Nie muszę . Celowo ich nie montowałem
-
a to czemu
-
Bo tylko się tam syf i wilgoć zbiera, a wcale uroku nie dodają, szczególnie przy czarnym lakierze.
-
Fantastycznie się prezentuje!! Wcale nie widać po nim pełnoletności. Oby służył dobrze!
-
Bo tylko się tam
syf i wilgoć zbiera, a wcale uroku nie dodają, szczególnie przy czarnym lakierze.no dobra, jesteś usprawiedliwiony
-
Dzyndzla muszę
sprawdzić.sprawdz czy gdzies po garazu nie walaja cie sie uszczelki pod tylna szybke
no dobra doczytalem
sliczny jest
-
Nie muszę .
Celowo ich nie montowałemTo sprzedaj Plastkkowi, bo w białym by mu się przydały
-
Jako, że
młodyboruch nie ma takiego czegoś, to zapytam wszystkich: kto ma plastikowy
kołpaczek na felgę stalową taki jak widoczne na powyższych zdjęciach na trzech
kołach.
Ja mam wszystkie cztery Ale raczej ich wygląd Ciebie nie zadowoli