[GTI] Toydolsowe Swifty
-
Będzie jeździć po oesach takie piękne jak je zrobiliśmy
Trzymam za słowo!
-
Na pewno do tego czasu auto będzie oklejone
Barwy podobne jak ostatnio czy jest nowa koncepcja?
-
Barwy podobne jak ostatnio czy jest nowa koncepcja?
Będziemy tworzyć coś na bazie poprzedniego. Myślę, że będzie mocno podobny. -
W weekend byliśmy na gościnnych występach w K-Sporcie, który póki co, nie ogarnął jeszcze do końca elektryki. Pojawiły się tez problemy z czujnikiem położenia wału, ale dzięki koledze krasustopu?, krasustopowi?... Andrzejowi Krasie, nowe kółko pasowe z koronką powinno być jutro w Opolu i o ile wszystko wreszcie zagra (a musi), to w czwartek strojenie, a w weekend testy i trening.
Po myciu:
Nowe lampy na nocne oesy zamocowane na szybkozłączkach. Trochę tez zdążyliśmy okleić.
Z innych ciekawostek... zgłoszenie i wpisowe na 49 Rajd Dolnośląski wysłane. Opony Pirelli będą w tym tygodniu.
-
E tam ja tylko namiar podsunąłem do gościa który mi koło wykonał.
Trzymam kciuki aby wszystko zagrało, przyjadę kibicować na odcinki -
Ja też może przyjadę kibicować... w piątek zmieliło 3kę, wczoraj zmieliło 2kę. Wycofujemy zgłoszenie .......
-
wkladać seryjna skrzynie i jechać
Auto bez oklejania wyglądało mega , jestem ciekaw jak teraz finalnie wyszło
-
Oklejenia dalej nie ma, bo walczyliśmy ze skrzynią.
Na seryjnej skrzyni jazda w takich warunkach mija się z celem. Zamiast przyjemności, będzie walka o przetrwanie. Za stary jestem na to...
-
Ja też może
przyjadę kibicować... w piątek zmieliło 3kę, wczoraj zmieliło 2kę.Powód znany? Czy ot tak zmęczenie materiału?
-
Chyba zmęczenie. Przynajmniej przy trójce. Dwójka prawdopodobnie oberwała od trójki.
-
Chyba zmęczenie.
Przynajmniej przy trójce. Dwójka prawdopodobnie oberwała od trójki.Sprowadzasz nowe Bacci czy szukasz czegoś innego?
Jak tam oklejenie? -
Sprowadzasz nowe Bacci czy szukasz czegoś innego?
Szukam innego. Ten wkład Bacci traktowałem naprawdę z uwagą i uważam, że niecałe 1000 km oesowych to za szybko, żeby się skończyła skrzynia.Jak tam oklejenie?
Słabo. Nie skończone. Myślę, że do połowy listopada będę miał auto przygotowane do końca, oklejone i wystrojone. Tyle, że z seryjną skrzynią. Przez zimę zbieram na nową skrzynię. -
Słabo. Nie
skończone. Myślę, że do połowy listopada będę miał auto przygotowane do końca,
oklejone i wystrojone. Tyle, że z seryjną skrzynią. Przez zimę zbieram na nową
skrzynię.No to jak? Tradycyjnie widzimy się na Świątecznym Pucharze Forda?
Chcę zobaczyć twoje cudo z bliska -
No to jak?
Tradycyjnie widzimy się na Świątecznym Pucharze Forda?
Chcę zobaczyć twoje cudo z bliskaTak. Forda jedziemy na pewno. Na seryjnej skrzyni, ale jedziemy.
-
Tak. Forda jedziemy
na pewno. Na seryjnej skrzyni, ale jedziemy.
No i gitara to mi się podoba, a więc widzimy się 20 grudnia w Opolu. -
i jak rozwiązałeś mocowania linek skrzyni biegów ? wziąłeś oryginalne z matiza ? jakie linki zastosowałeś ? z matiza czy 4wd swifta ?
-
Linki z justy/swifta 4wd dodatkowo skrócone (linki i pancerze). Teraz jeszcze czekam na unibale, które wspawam w linki od strony skrzyni, bo oryginalne przeguby gumowo-metalowe dają za duży luz.
Mocowanie linek jest z... żebym to ja pamiętał, z justy/swifta 4wd, albo z matiza... nie pamiętam. Tak czy siak, do tego dorobiona podstawka z aluminium przykręcana do skrzyni. -
a mocowanie linek z matiza przykręcane do śrub rozrusznika nie pasowało ?
-
Ale ja nie miałem linek z matiza (co by zresztą znaczyło, że skoro linki mam z justy to i ich mocowanie będzie z justy).
-
ale chodziło mi o zaadoptowanie linek z justy do mocowania matizowego.