Suzuki Swift GLS mk3 by Dajmos
-
No i zlocik
Naprawdę fajne autko - nawet śladów rdzy na zdjęciach nie widać
Na tor ktoś pożyczył Ci alusów?
Unidenka masz podłączonego do Hustlera IC-100?
-
Naprawdę fajne autko - nawet śladów rdzy na zdjęciach nie widać
dzięki,dzięki chociaż wymiana progów i polerowanie było dopiero po zlocie
Na tor ktoś pożyczył Ci alusów?
No tak,to są alumy i oponki od Erde'go słynne 13,które wchodzą do GTi
Unidenka masz podłączonego do Hustlera IC-100?
pod Sunkera Elite coś tam coś tam
-
Ooooo..... a mozna cos wiecej w tym temacie?
Na zlocie nie bylo widac jakoby progi do wymiany... az tak zle z nimi bylo?
-
dzięki,dzięki chociaż wymiana progów i polerowanie było dopiero po zlocie
Nawet fajnie wyglądają szprychowe felgi do Swifta
pod Sunkera Elite coś tam coś tam
Sunker Elite coś tam to raczej nazwa radia a nie anteny... Na zdjęciu antena wygląda jak metrowy Hustler
Bardzo fajny efekt dają te boczki z R19 No i elektryka w litrówce i wnętrze z GTI
-
Ooooo..... a mozna cos wiecej w tym temacie?
oponki 175/50 R 13 i na tym moja wiedza się kończy..mogłem mieć podobne alumki z Nissana ale cena opon jak dla mnie jest zaporowa
Na zlocie nie bylo widac jakoby progi do wymiany... az tak zle z nimi bylo?
No były dziurki jak się zaczęło dłubać,no i z jednej strony widać jakieś wgniecenie w prawym progu z tyłu,także poszły do wymiany
-
Nawet fajnie wyglądają szprychowe felgi do Swifta
a jak się na nich zaje..ekhm śmigało
Sunker Elite coś tam to raczej nazwa radia a nie anteny... Na zdjęciu antena wygląda jak metrowy Hustler
Sunker Elite CB 109
Bardzo fajny efekt dają te boczki z R19 No i elektryka w litrówce i wnętrze z GTI
Hehe trochę luksusu i prawie jak GTi jestem ciekaw jak wyjdzie jeszcze ten tunel z Balerona
-
ciekawe jakby taka pierdzirurka sprawdzałaby się w litrze
hehe, a co chcesz dołączyć do teamu "wiaderko"
ee no nie przesadzaj,nie był aż tyle razy składany i rozkładany przez tyle osób
ale parę osób pomagało
-
jestem ciekaw jak wyjdzie jeszcze ten tunel z Balerona
A jest w ogóle szansa, że podejdzie?
-
A jest w ogóle szansa, że podejdzie?
Trzeba go trochę dopasować,na razie jestem nastawiony optymistycznie,zobaczymy co będzie dalej
-
to są jedyne 13 które wchodzą do gti, kolega Erde jest właścicielem, jak chcesz je mieć to ustaw się w kolejkę do licytacji
-
to są jedyne 13 które wchodzą do gti, kolega Erde jest właścicielem, jak chcesz je mieć to ustaw się w kolejkę do licytacji
A to Erde je sprzedaje? Bo coś nie chce mi się w to wierzyć
-
A to Erde je sprzedaje? Bo coś nie chce mi się w to wierzyć
Nie sprzedaje, nie sprzedaje Ale fakt - kolejka do nich jest Już 1000pln mi za te brzydactwa proponowano : ]
-
Trzeba wiedzieć jaka jest temperatura za oknem
Czego to polak nie wymyśli, gratki za pomysł i wykonanie
Teraz coś dla ucha
Bardzo fajny patent, muszę go przetestować u siebie
-
hehe, a co chcesz dołączyć do teamu "wiaderko"
ja miałem fajny wydźwięk ale to się zdarzyło po powrocie ze zlotu, przejadło rurkę na mufie tłumika środkowego, a przy ruszaniu ze skrzyżowania w Rybniku rozerwało całkiem. Tylko z takim pogłosem jeździć się nie da
-
ja miałem fajny wydźwięk ale to się zdarzyło po powrocie ze zlotu, przejadło rurkę na mufie tłumika środkowego, a przy ruszaniu ze skrzyżowania w Rybniku rozerwało całkiem. Tylko z takim pogłosem jeździć się nie da
słyszałeś jak mój burczy bez "tamponu", tym też na codzień nie da się jeździć
Dlatego na codzień jest przytkany -
Poprawki są konieczne i będą wprowadzane jak się zrobi trochę cieplej Dzięki Jelon za pomoc
Spoko, spoko tylko to jeszcze nie koniec tak więc będziesz musiał trochę więcej kabla kupić najlepiej taki w polietylenie, przeźroczysty. Ten co miałeś to musiało być jakieś lipne tworzywo przy produkcji - wiem, co mówię
ale jak coś to damy radę, wujkowi jeszcze trochę konektorków zostało
Ja w przyszłym roku planuję, przy odpowiedniej pogodzie i jakimś zasobie finansowym, zmianę tyłu. Oryginalna półka +może te same głośniki co w przodzie. Dorobienie spodu do skrzynki z subem, może wtedy przestanie mi tak plexa - rozonansować -
Spoko, spoko tylko to jeszcze nie koniec tak więc będziesz musiał trochę więcej kabla kupić
No nie gadaj,że będę musiał wyciągać i wciskać inny,zły łon jest?
Chociaż jak już robić audio to na porządnie,zobaczymy czy coś dojdzie do przyszłego roku z CA -
Dzisiaj przyszedł świąteczny prezent dla Swifta w postaci centralnego ze scyzorem
-
Jak zamontujesz siłowniki i całą resztę to zrób foty. Zastanawia mnie czy w GSie jest dużo więcej miejsca, bo boczek jest inny niż w GL
-
A czym się różni? Z tyłu jest taki sam,w GSie masz tylko inną rączkę Zresztą ja tam mam full wypas GTi