Suzuki Swift GLS mk3 by Dajmos
-
Oponki masz seryjne standard? Znaczy się 13" 155/70?
Sii, dzięki
-
Sii, dzięki
No to w takim razie zastanawiam się, czemu Danbar o stracie w przyśpieszeniu pisze.
-
Chciałem zważyć alu i stalówkę ale brakło czasu
-
Zwykla alu jest ciezsza od stali. Dopiero lepsiejsze markowe felgi sa lzejsze, a i to nie zawsze.
-
No to w takim razie
zastanawiam się, czemu Danbar o stracie w przyśpieszeniu pisze.oj no bo coś mi się ubzdurało, że to jest 14 cali a nie 13
-
Mam fajne 14stki na sprzedaz to nie chcial kupic
-
Mam fajne 14stki na
sprzedaz to nie chcial kupicbo za cene tych 14 to mam kupione alu i założone opony + nakrętki a gdzie tam jeszcze ceny opon
-
ekhm też mam do sprzedania odrazu z oponami
-
ekhm też mam do
sprzedania odrazu z oponamimam już swoje i nie chce innych moje łopony prawie nówki i moje łalumki
-
mam już swoje i nie
chce innych moje łopony prawie nówki i moje łalumkichesz, chcesz tylko jeszcze o tym nie wiesz hahaha
-
Takie cuś dzisiaj dostałem klik
-
Tylko nie maluj bebnow na czerwono, bo to mega wiocha Bebny walnij na czarno.
-
No mam właśnie mieszane uczucia co do bębnów,ale chyba też polecą w czerwień ( jak już dostałem taki zestaw to grzech go nie zużyć ) A jak będzie zalatywać wiochą to wtedy się je przemaluje na czarno
-
Takie cuś dzisiaj
dostałem
klikuuuu, a co to za okazja była
Tylko nie maluj
bebnow na czerwono, bo to mega wiocha Bebny walnij na czarno.ja tam i tak jestem ze wsi, to mi nie zaszkodzi
-
ja tam i tak jestem
ze wsi, to mi nie zaszkodziMi sie to kojarzy z e36 316i z naklejka m3 Albo Golfem 1.4 60hp Na czarno bedzie ladnie wygladac, a czerwony beben jak widze to zaraz mysle "chcialby miec szybkie auto"
-
Mi sie to kojarzy z
e36 316i z naklejka m3 Albo Golfem 1.4 60hp Na czarno bedzie ladnie
wygladac, a czerwony beben jak widze to zaraz mysle "chcialby miec szybkie auto"ja tam widziałem jedno szybkie auto na bębnach
Dodatkowo - wolę mieć czerwone bębny niż rude ... to tak na marginesie ... -
Mi sie to kojarzy z
e36 316i z naklejka m3 Albo Golfem 1.4 60hp Na czarno bedzie ladnie
wygladac, a czerwony beben jak widze to zaraz mysle "chcialby miec szybkie auto"Krzysiu,nie robię przecież 4 rur z tyłu,czy tam mega wlotu powietrza czy wielkich spojlerów na dachu itd itp, przewijając się przez naklejkę GTi
-
-
mogłeś też pomalować te kółko od bębnów co sie odkręca
tarcze level wyżej z malowaniem -
mogłeś też
pomalować te kółko od bębnów co sie odkręcaeee nie chciałem,bo by potem na zimówkach było widać a będę szukać jakiś kapsli na alu
tarcze level wyżej
z malowaniemnono,stage II jutro