Suzuki Swift GLS mk3 by Dajmos
-
Jutro wymiana końcówek drążków, kupiłem 555,myślałem o Yamato,ale koniec końców kupiłem piątki klepane u japońców
No i będzie też weryfikowana lista rzeczy do wymiany wg. Norauto np. za drążki(nie wiem jaki producent) zawołali sobie 135 zeta,ja kupiłem podobno najlepsze dostępne za 100
-
Jutro wymiana
końcówek drążków, kupiłem 555,myślałem o Yamato,ale koniec końców kupiłem piątki
klepane u japońców
No i będzie też
weryfikowana lista rzeczy do wymiany wg. Norauto np. za drążki(nie wiem
jaki producent) zawołali sobie 135 zeta,ja kupiłem podobno najlepsze dostępne za 100matko jakie ceny
W szczecinie kupowałem końcówki drążków firmy 555 po około 40 zł za szt. -
matko jakie ceny
W szczecinie
kupowałem końcówki drążków firmy 555 po około 40 zł za szt.do Swifta? :szalone: no to na śląsku dycha więcej za szt.
-
do Swifta?
:szalone: no to na śląsku dycha więcej za szt.dobre są te 555 ?
-
dobre są te 555 ?
najlepsiejsze
sprawdziłem paragon 35,50 zł za szt
-
dobre są te 555 ?
Robione w Japonii i lepsze niż yamato,które są klepane w europie. Facet mówił,że dużo japońskich fur ma je wrzucane na pierwszy ogień,np do hondy kupują tylko właśnie te 555 A wyglądają solidnie,pożyjemy- zobaczymy
-
sprawdziłem paragon
35,50 zł za sztdobijasz mnie
na pewno masz jakieś 666 a nie 555
-
dobijasz mnie
zawsze do usług :]
na pewno masz
jakieś 666 a nie 555qrde wydało sie
-
najlepsiejsze
sprawdziłem paragon
35,50 zł za szthmmmm to faktycznie tanio - prawie jak JC
P.s: gg
-
Bardzo fajnie się prezentuje Oponki masz seryjne standard? Znaczy się 13" 155/70?
-
Oponki masz seryjne standard? Znaczy się 13" 155/70?
Sii, dzięki
-
Sii, dzięki
No to w takim razie zastanawiam się, czemu Danbar o stracie w przyśpieszeniu pisze.
-
Chciałem zważyć alu i stalówkę ale brakło czasu
-
Zwykla alu jest ciezsza od stali. Dopiero lepsiejsze markowe felgi sa lzejsze, a i to nie zawsze.
-
No to w takim razie
zastanawiam się, czemu Danbar o stracie w przyśpieszeniu pisze.oj no bo coś mi się ubzdurało, że to jest 14 cali a nie 13
-
Mam fajne 14stki na sprzedaz to nie chcial kupic
-
Mam fajne 14stki na
sprzedaz to nie chcial kupicbo za cene tych 14 to mam kupione alu i założone opony + nakrętki a gdzie tam jeszcze ceny opon
-
ekhm też mam do sprzedania odrazu z oponami
-
ekhm też mam do
sprzedania odrazu z oponamimam już swoje i nie chce innych moje łopony prawie nówki i moje łalumki
-
mam już swoje i nie
chce innych moje łopony prawie nówki i moje łalumkichesz, chcesz tylko jeszcze o tym nie wiesz hahaha