Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
ale piasta to woła o pomstę do nieba
-
Yyyy, jaka piasta?
I co z nią jest nie tak? -
Yyyy, jaka piasta?
I co z nią jest nie tak?szeroko pojęta rdza
-
:hahaha:
-
oj Hellsin ale wstyd
przecież to tarcza a nie piasta -
oj Hellsin ale wstyd
przecież to tarcza a nie piastaa na co wchodzi tarcza
-
a na co wchodzi tarcza
no dobrze ... ale przeciez piasty to tam nie widać
to przeca tarcza jest tam pordzewiała -
pomarańczowy Ge Es :]
-
przyjrzyj się dokładnie
-
szeroko pojęta rdza
Acha...
-
przyjrzyj się dokładnie
Nooo, kawałek piasty tam wystaje. Ale. Akurat ta część nie jest lakierowana i po poddaniu jej na działanie środków ochrony dróg - dałeś plamę
-
eh ta piasta była czyszczona przy wymianie tarcz i klocków a to że skorodowała po miesiącu to nie moja wina... taki mamy klimat i takie są swifty...
-
A mam pytanie jaki płyn hamulcowy zalać bo będę kupował nowe przewody hamulcowe i chce dobrego płynu mu zalać
-
DOT4 Do normalnej jazdy wystarczy.
-
no wiem, że DOT4 ale nie wiem jakiej firmy bo k2 to jest jeden z tańszych i teraz taki mam ale nie wiem czy nie lepiej trochę więcej wydać na coś lepszego
-
no wiem, że DOT4 ale nie wiem jakiej firmy bo k2 to jest jeden z tańszych i teraz taki mam ale nie wiem czy nie lepiej trochę więcej wydać na coś lepszego
Aaa, no to czekamy na wypowiedzi innych userów bo nie pamiętam jaki mam zalany u siebie
-
Nooo, kawałek piasty tam wystaje. Ale. Akurat ta część nie jest lakierowana i po poddaniu jej na działanie środków ochrony dróg - dałeś plamę
co nie oznacza że nie może być polakierowana
np. Motul
-
co nie oznacza że nie może być polakierowana
Wszystko można polakierować. tylko poco?
dobra EOT w tym temacie -
-
Palony srebrny metalik,albo biały