ku przestrodze
-
Naprawdę prawie
staje to Volvo w miejscu
A za nim jechałoby
na zlot kilka Swiftów i byłaby masakra - karambol murowanyTeż jestem pod wrażeniem jak się zatrzymuje taki kloc I od razu zboczenie... ciekawe jak się zachowuje materiał na naczepie jak jest dobrze zabezpieczony to powinno być ok, ale widząc jak u nas na krajowym zabezpieczają to nawet jak się koń zatrzyma to reszta poleci przez kabinę
-
Też jestem pod
wrażeniem jak się zatrzymuje taki kloc I od razu zboczenie... ciekawe jak się
zachowuje materiał na naczepieHahahaha widzę, że tama branża, i te same myśli
jak jest dobrze zabezpieczony to powinno być ok,
ale widząc jak u nas na krajowym zabezpieczają to nawet jak się koń zatrzyma to
reszta poleci przez kabinęZależy jeszcze o czym mówimy, u mnie wszystko jeździ na paletach, więc zależy jak picker ułoży paletę
-
Hahahaha widzę, że
tama branża, i te same myśli
Zależy jeszcze o
czym mówimy, u mnie wszystko jeździ na paletach, więc zależy jak picker ułoży paletęU mnie stal konkretnie pręty okrągłe czasem płaskowniki
Ale co z tego, jak przyjdzie do załadunku składaka i cała inwencja idzie w piguły, bo tonaż, bo to ściąga najpierw to później i tak w kółko. Pytanie jeszcze co na paletach, bo też materiał na paletach wysyłamy, kiedyś ledwo Pekaes wyjechał za bramę i się wracał bo taśma która wytrzymuje 500kg z certyfikatem puściła i pręcik ważący coś 300kg prawie wypadł bokiem kontenera Ale gościu też wolno nie leciał przez zakład
-
U mnie stal
konkretnie pręty okrągłe czasem płaskowniki
Ale co z tego, jak
przyjdzie do załadunku składaka i cała inwencja idzie w piguły, bo tonaż, bo to
ściąga najpierw to później i tak w kółko. Pytanie jeszcze co na paletach, bo też
materiał na paletach wysyłamy, kiedyś ledwo Pekaes wyjechał za bramę i się wracał bo
taśma która wytrzymuje 500kg z certyfikatem puściła i pręcik ważący coś 300kg prawie
wypadł bokiem kontenera Ale gościu też wolno nie leciał przez zakładWszystko i nic, od jedzenia na chińskich choinkach zapachowych do samochodów, ale wszystko to rzeczy które są regularnie pakowane w kartony, wcześniej jakoś to musi stać w regałach u nas na magazynie