TICO Dookoła Polski- Szlakiem dobrych Ludzi
-
założe się że chodzi i to by wyprawa była bardziej nagłośniona i miała większą powagę
wkońcu chodzi o szczytny cel tego przejazdu -
Patronaty. Profity, dotacje żadne... Sami wiecie kasy brakuje wszędzie. Ale chcemy promować idee krwiodawstwa, a w szczególności rejestracji dawców szpiku ( ich wciąż jest za mało), a do tego promować regiony, z których pochodzimy tj. Zielona Gora, woj. lubuskie ( lubuskie warte zachodu ;p) oraz Koziegłowy, woj. wielkopolskie :)Wsparcie samorządów, choćby w postaci ,, wiemy, że jesteście, to robicie i jesteśmy za" jest w jakiś sposób ważne. W szczególności gdy szuka się wsparcia u darczyńców. Akcje naszą wspierają np różnego rodzaju ośrodki wypoczynkowe, gospodarstwa agroturystyczne udzielając nam schronienia w trakcie przejazdu. Będziemy oklejać TICO. Chcemy by na nim znalazły się obrazy przyciągające uwagę, chcemy reklamować i polecać dobre miejsca ciekawe firmy. Nie szukamy jednego strategicznego partnera, a wielu partnerów. Chcemy zainteresować jak najwięcej ludzi. Nie tico, nie nami samymi, ani nawet (dla niektórych szalonym pomysłem) wyprawą samą w sobie.. A zwrócić uwagę na zagadnienia, dać do myślenia... Młodszym i rówieśnikom chcemy pokazać, że nie trzeba wyjeżdżać za granicę by spędzić ciekawie wakacje. Nie trzeba wielkich nakładów finansowych... wystarczy choćby tico (aż tico ;p)...
-
Moje TICO wykorzystuję do wożenia psa ratowniczego... wczoraj braliśmy udział w poszukiwaniu trzylatki w PIERZWINIE woj lubuskie... Zaniosło nas tam właśnie małe tico. Tą wiadomością wychwalam jego potęgę ;p
-
Moje TICO
wykorzystuję do wożenia psa ratowniczego... wczoraj braliśmy udział w poszukiwaniu
trzylatki w PIERZWINIE woj lubuskie... Zaniosło nas tam właśnie małe tico. Tą
wiadomością wychwalam jego potęgę ;pA właśnie, dziecko się odnalazło?
-
odnalezione 6.50 przez OSP Brzeźnica 1820 m od domu, wyziębione ale całe!
-
odnalezione 6.50
przez OSP Brzeźnica 1820 m od domu, wyziębione ale całe!Dobrze, że wszystko tak się skończyło