Brak ogrzewania
-
Witam, mam taki problem od pewnego czasu nie dziala dmuchawa ,lecz gdy skrecam to nagle dziala czy moze ktos wie gdzie lezy przyczyna.
-
Wydaje mi się, że dmuchawa jest do naprawy
-
Witam, mam taki
problem od pewnego czasu nie dziala dmuchawa ,lecz gdy skrecam to nagle dziala czy
moze ktos wie gdzie lezy przyczyna.Trzepnij trzonkiem młotka na prawo od Twojej prawej stopy to będzie działać przez jakiś czas.
-
Trzepnij trzonkiem
młotka na prawo od Twojej prawej stopy to będzie działać przez jakiś czas.Powiem ci ,że tak robiłem nie młotkiem pukałem w tą skrzynkę gdzie jest chyba ten silniczek ale od pewnego czasu to już nie działa .. a szyby takie zaparowane.
-
To w takim razie zostaje Ci wymienić szczotki albo cały silniczek. Co do demontażu nagrzewnicy wraz silniczkiem poszukaj na forum, ktoś opisywał jak to wykonać.
-
Też tak miałem, pukałem bardzo mocno ręką w tapicerke i napoczątku to działało. Później przydupcyłem tak konkretnie czymś metalowym dokładnie w silniczek i do dzisaij chodzi jak złoto Juz wogóle nie musze klepać , choć na wymiane silniczek mam , ale roboty jest z tym co nie miara.
-
Witam, mam taki
problem od pewnego czasu nie dziala dmuchawa ,lecz gdy skrecam to nagle dziala czy
moze ktos wie gdzie lezy przyczyna.posprawdzaj styki. prawdopodobnie gdzieś coś raz łapie styk raz nie i dlatego takie działanie. obejrzyj go dokładnie, pewnie będzie trzeba coś przy/przelutować