Która opona lepiej dopasowana do alufelgi 13" ?
-
Śrubki kupione.. na alusy..
A ja szukam same nakrętki
-
A ja szukam same
nakrętkiMoja korekcja bledow uwzglednila niewlasciwe sformulowanie ujete w poscie kolegi Jakbys znalazl, nakretki oczywiscie, w normalnej, przyzwoitej cenie - daj znac
-
Jakbys znalazl, nakretki oczywiscie, w normalnej, przyzwoitej cenie - daj znac
Stale obserwuję na allegro, ale ceny są straszne.
Oczywiście trzeba kupić nakrętki na gwint 10mm i klucz 19, zamiast 17.
Czasami są komplety w naprawdę znośnych cenach, ale do innych aut, te pasujące do Tico są naprawdę drogie -
Stale obserwuję na
allegro, ale ceny są straszne.
Oczywiście trzeba
kupić nakrętki na gwint 10mm i klucz 19, zamiast 17.
Czasami są komplety
w naprawdę znośnych cenach, ale do innych aut, te pasujące do Tico są naprawdę
drogieJa poszukam jeszcze w najwiekszych hurtowniach metalowych w lublinie. Bo na alledrogo jest naprawde drogo
-
Cytat:
Jakies konkretne, specjalne? Gdzie i za ile kupiles? Szukam tych z wiekszym lbem do moich felg stalowych Swego czasu widzialem na alledrogo, ale po 5zl za szt
Tak, konktretne, M10X1.25 , z powiększonych stożkiem, ale kryte są są za długie.. więc kupiłem przelotowe. do felg Melber.
Na foto kryte -
Cytat:
Ja poszukam jeszcze w najwiekszych hurtowniach metalowych w lublinie. Bo na alledrogo jest naprawde drogo
Szukałem w 13 sklepach i nie znalazłem, mieli w jednym po 3.5zł ale wysyłka 15zł i n a 17klucz. a ja mam swoje na klucz 19.
-
Cytat:
Stale obserwuję na allegro, ale ceny są straszne. Oczywiście trzeba kupić nakrętki na gwint 10mm i klucz 19, zamiast 17. Czasami są komplety w naprawdę znośnych cenach, ale do innych aut, te pasujące do Tico są naprawdę drogie
Co poradzić, po moich poszukiwaniach w 13 sklepach znalazłem tańsze ale na 17klucz,
ale kupiłem droższe na klucz 19 chromowane na gwint M10 skok 1.25, póżniej zapodam fotki i parametry śrub..
niestety musiałem bulnąć po 4,5zł za sztukę.. za chromowane.
Mam fajne felgi MELBER-a i oponki FIRESTONE F-590 155 R13 i szkoda żeby tak leżały
skoro je kupiłem, więc kupiłem nakrętki i zakładam.Edit:
Twadość śrub to 8.8 dedykowane do aulufelg, do stalowych są inne. -
Felgi zakładasz razem z dekielkami czy zostawiasz je otwarte? Moim zdaniem dużo lepiej wyglądają bez dekli
-
Felgi zakładasz
razem z dekielkami czy zostawiasz je otwarte? Moim zdaniem dużo lepiej wyglądają bez
dekliPewnie że lepiej bez dekielku wyglądają.
-
Felgi zakładasz razem z dekielkami czy zostawiasz je otwarte? Moim zdaniem dużo lepiej wyglądają bez dekli
Bez dekli, foto całości w TIcoPower na kąciku foto
-
Bez dekli, foto
całości w TIcoPower na kąciku fotoTylko te szpilki orginalne będą chyba za krótkie do tych nakrętek do alusów.