tajemnicze nowe auto Volcana...
-
Przetłumaczone
będzie w weekend Razem z fotkami -
HSF
Przetłumacz
To może ja...
KIA.
Cytat:
Na początku mnie zmyliłeś i poszedłem innym tropem,ale później skojarzyłem fakt (Jarosław+kabelek+dalekowschodni )
Przecież to proste: Kaczyński + Izolacja + Azja...
EDIT: Volcan, gratulacje, IMO fajny wóz. Sam się poważnie zastanawiałem nad takim, ale jest marna podaż w kraju, trafić na coś naprawdę dobrego jest bardzo trudno. No i w końcu doszedłem do wniosku, że troszkę za duże to auto jak na moje oczekiwania, wolałbym ciut mniejsze. Coś bardziej zbliżonego wielkością do HT , ale HT znowu bagażnika nie ma...
-
To może ja...
KIA.No nie KIA akurat ale ta sama rodzina
EDIT: Volcan,
gratulacje, IMO fajny wóz. Sam się poważnie zastanawiałem nad takim, ale jest marna
podaż w kraju, trafić na coś naprawdę dobrego jest bardzo trudno. No i w końcu
doszedłem do wniosku, że troszkę za duże to auto jak na moje oczekiwania, wolałbym
ciut mniejsze. Coś bardziej zbliżonego wielkością do HT , ale HT znowu
bagażnika nie ma...A dzięki Oglądnąłem kilka egzemplarzy, ten był najlepszy, choć nie idealny - aczkolwiek wziąłem go nie tyle mimo pewnych wad, co właśnie dlatego, że je miał - bo de facto wpłynęły one na zmniejszenie kosztów pozakupowych. Ale odpowiednie użycie narzędzi - udostępnionych przez komisanta! - pozwoliło na wybranie chyba całkiem fajnego auta.
Też mnie namawiali na T, ale faktycznie znacznie mniejszy jest - bagażnika (w porównaniu z SF) brak praktycznie, no i za taką cenę, w jakiej się zamknę z tym autem na gotowo musiałbym kupić T po dachu i to anglika i remontować dopiero
Fakt - jest to naprawdę wielkie. Dopiero dzisiaj to sobie uświadomiłem, jak obok SF-a (nie mojego - był na przeglądzie drugi prawie identyczny) zaparkował Matiz. Dysproporcja rozmiarów jest szokująca
-
Hyundai Santa Fe???
-
Hyundai Santa Fe???
A niech będzie
-
A niech będzie
Było coś do wygrania, jakiś toster na przykład???
-
Było coś do
wygrania, jakiś toster na przykład???Tak jest nagroda
Uścisk dłoni właściciela
Niestety za późno odgadłeś -
Było coś do
wygrania, jakiś toster na przykład???Główna nagroda - wycieczka do lasu w bagażniku, druga nagroda - kopanie mogiły
-
Główna nagroda -
wycieczka do lasu w bagażniku, druga nagroda - kopanie mogiłyZawsze to jakaś nagroda za darmo A pocieszenia ???
-