problem z aparatem zapłonowym
-
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Tico i nie tylko
Pisze na forum ponieważ moje maleństwo odmawia posłuszeństwa i nie wiem o co mu chodzi. Do rzeczy mam problem z silnikiem. Gdy jest zimny wszystko jest wporzadku. Jak juz sie nagrzeje zaczynają sie problemy. Silnik nie reaguje na dodawanie gazu, spadaja mu obroty. Gdy dodaje mu mocno gazu to zaczyna nim szarpac jakby chodził na 2 cylindrach. Dochodzi też do takich sytuacji że nie chce odpalić (jak jest nagrzany). Myślałem że to może byc benzyna, filtr zapchany ale odpada. Bardzo proszę o pomoc.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
po 1 - przywitaj się najpierw w odpowiednim dziale
po 2 -
po 3 - zmień temat wątku, bo problemów z tico może być 123403484732984723894. Pomożesz w ten sposób innym, którzy będą szukali w archiwum.
po 4 - zapoznaj się z regulaminem forum
po 5 - jakbyś się zastosował do pkt 2. i szukał w archiwum to byś znalazł. Prawdopodobnie padł Ci tzw. "moduł", o którym sam sporo pisałem. -
a czy przypasowałby moduł lub cały aparat zapłonowy z matiza ?
-
po 1 - przywitaj
się najpierw w odpowiednim dziale
po 2 -
po 3 - zmień temat
wątku, bo problemów z tico może być 123403484732984723894. Pomożesz w ten sposób
innym, którzy będą szukali w archiwum.
po 4 - zapoznaj się
z regulaminem forum
po 5 - jakbyś się
zastosował do pkt 2. i szukał w archiwum to byś znalazł. Prawdopodobnie padł Ci tzw.
"moduł", o którym sam sporo pisałem.Nick mówi sam za siebie
-
a czy przypasowałby
moduł lub cały aparat zapłonowy z matiza ?Umiesz czytać, co ludzie do Ciebie piszą???
-
masz jeszcze cos ciekawego do dodania ?
-
Jest "prozak", jest impreza!
-
dzieki za pomoc
-
masz jeszcze cos
ciekawego do dodania ?Tak! Proszę o zamknięcie wątku przez Moderatora...
-
dzieki za pomoc
Kłaniam się w pas i jednocześnie przychylam do prośby pana z postem nade mną.
-
Kłaniam się w pas i
jednocześnie przychylam do prośby pana z postem nade mną.A ja przychylam się do tego co napisał Pan pomiędzy moimi postami
-
Ja tylko przypomnę, że na ypsie licznik też działa oraz tam też można (a nawet należy) w podobnym guście pogwarzyć.
-
Witam serdecznie
Również witamy, ale lepiej się przywitać w nieco innym miejscu.
Słowik dał Ci parę wskazówek, sprawdź to, o czym napisał. Prawdopodobnie rozwiążesz swój problem. A jeśli nie, spróbuj raz jeszcze - otwórz nowy wątek i opisz w nim, co wyeliminowałeś do tej pory. Ten topic profilaktycznie zakłódkuję.