problem z odpaleniem
-
czesc wszystkim mam problem z odpaleniem zimnego silnika bo jak jest cieply to jest ok
-
czesc wszystkim mam problem z
odpaleniem zimnego silnika bo jak jest cieply to jest oka ja nie
trochę mógłbyś ukierunkować w swojej wiadomości czego oczekujesz, czy jest to zapytanie czy może oświadczenie
jak zachowuje się autko w momencie próby uruchomienia?
-
silnik obraca sie ale nie ma zadnej reakcji ani zeby chociaz zaskoczyl raz a tu nic po dluszym krenceniu rozrusznikiem lapie i odrazu gasnie swiece mam nowe przewody tez nowe
-
silnik obraca sie ale nie ma
zadnej reakcji ani zeby chociaz zaskoczyl raz a tu nic po dluszym krenceniu rozrusznikiem
lapie i odrazu gasnie swiece mam nowe przewody tez noweSprawdzałeś czy w kopułce nie ma śladów wilgoci ?
-
odpaleniem zimnego silnika bo jak jest cieply to jest okSprawdź (i oczyść) kopułkę, czy nie jest zawilgocona? Tak samo kable WN.
Ps.
Jak możesz, to chociaż wstawiaj przecinki, bo źle się czyta. -
odpaleniem zimnego silnika bo jak jest cieply to jest okTak długo jesteś na forum,a nie wiesz że na początku warto zajrzeć do archiwum?
-kopułka do sprawdzenia i osuszenia
-kable zapłonowe sprawdzenie i suszenieStawiam na kable
-
odpaleniem zimnego silnika bo jak jest cieply to jest okOde mnie masz GIGANTYCZNEGO MINUSA!!! Nawet Ci się nie chce archiwum przeglądnąć. Jesteś tak leniwy że się w głowie nie mieści!!!
:zly: