Motostat.pl - już można
-
Tez dodalem klub Tico do motostat.
Pozdrawiam. -
No to ja też się skusiłem
-
super ta stronka:) gdyby
ktoś chciał to mam podobny programtia, tylko te Twoje przebiegi jakieś takie ...
ale 0,64l/100km tylko pogratulować
no i Tika z przebiegiem ponad 1200 000 km -
tia, tylko te Twoje przebiegi
jakieś takie ...
ale 0,64l/100km tylko
pogratulować
no i Tika z przebiegiem ponad
1200 000 kmMoże Tico z wiekiem mniej pali, czytaj TTTM
-
Tak sobie dzisiaj przegladalem motostat i widze tico, ktore pali ponizej 4/100 w cyklu mieszanym! Czy to ktorys z forumowiczow, moze pochwali sie jak to robi, bo to juz nie chodzi o styl jazdy....
-
Tak sobie dzisiaj
przegladalem motostat i widze tico, ktore pali ponizej 4/100 w cyklu mieszanym! Czy to ktorys
z forumowiczow, moze pochwali sie jak to robi, bo to juz nie chodzi o styl jazdy....Mój, z przebiegiem prawie 250kkm, z silnikiem biorącym olej, pali na trasie niecałe 5l/100km przy prędkościach 80-90km/h z jednym pasażerem na pokładzie
-
Mój, z przebiegiem prawie
250kkm, z silnikiem biorącym olej, pali na trasie niecałe 5l/100km przy prędkościach 80-90km/h
z jednym pasażerem na pokładzie:totalszok:
-
Mój, z przebiegiem prawie
250kkm, z silnikiem biorącym olej, pali na trasie niecałe 5l/100km przy prędkościach 80-90km/h
z jednym pasażerem na pokładziemoja dziewczyna jezdzi tico wlasnie i wiem, ze mozna spokojnie zejsc ponizej 5L specjalnie nie kombinujac, zawsze tankuje do pelna na jednej stacji wiecj mam jako taki poglad, ale 3,8l na 100?
poza tym te ilosci paliwa, u mnie praktycznie regularnie jest tankowane 28,29 czasami zdarza sie 30 tam widze 22,23...
-
:totalszok:
Po mieście jest już nieco gorzej
Korki, korki, korki, poza tym charakter mojej pracy, w której używam auta, nie pozwala na spokojną jazdę -
moja dziewczyna jezdzi tico
wlasnie i wiem, ze mozna spokojnie zejsc ponizej 5L specjalnie nie kombinujac, zawsze tankuje
do pelna na jednej stacji wiecj mam jako taki poglad, ale 3,8l na 100?Jest taki wynik do zrobienia i są osoby na forum, którym się to udało
Ale wątpię czy chodzi o cykl mieszany - na trasie z pewnością -
Witam.
Lepiej późno niż wcale... zapisałem się do klubu,,, gotowe.
-
No to pora i na mnie by się dodać
-
Już jakiś czas temu dodałem się do Klubu Tico na motostat.pl
-
I pora na mnie hehe.
-
Wczoraj tankowałem LPG.Przebieg-310 km zatankowałem-17 l.
Jazda po mieście.