Poszukiwany dobry mechanik w Gdyni,
-
Witam wszystkich,jestem szczęśliwym nowym posiadaczem tica,czy mógłby mi ktoś polecić dobrego mechanika a właściwie gaźnikowca bo sprawa dotyczy regulacji gaźnika a mój mechanik do którego zawsze jeździłem z innymi autami nie chce się tykać tego gaźnika.Chodzi mi o jakiś warsztat w Gdyni ale sprawdzony,a jeśli chodzi o regulacje to dotyczy to zmniejszenia obrotów ssania-bo są trochę za wysokie i wolnych obrotów silnika bo także są za wysokie,bo porównywałem sobie to na słuch z innymi ticami z dzielnicy.Z góry dziękuje za pomoc.
-
Witam wszystkich,
Cześć
jestem
szczęśliwym ... posiadaczem tica,Ja też
czy mógłby mi ktoś polecić dobrego mechanika
Nie
a jeśli chodzi o regulacje to dotyczy to zmniejszenia obrotów ssania-bo są trochę
za wysokie i wolnych obrotów silnika bo także są za wysokie,bo porównywałem sobie to na słuch
z innymi ticami z dzielnicy.Z góry dziękuje za pomoc.
Proszzzzzzzz
-
GRATULUJE POCZUCIA HUMORU 12 LATKA,GRATULUJE JEŚLI WSZYSCY W Opolu/Pyskowicach SĄ TAK ROZGARNIĘCI UMYSŁOWO.
-
GRATULUJE POCZUCIA HUMORU 12
LATKA,GRATULUJE JEŚLI WSZYSCY W Opolu/Pyskowicach SĄ TAK ROZGARNIĘCI UMYSŁOWO.znowu?
A więc wysilę się i napiszę parę słów:
Po 1 nie wrzeszcz!
Po 2 Nie zapoznałeś się z regulaminem, a już na pewno z podwieszonymi wątkami
Po 3. Po części ujęte w pkt.2 (regulamin) - nie chce cię martwić ale osobiste wycieczki są zabronioneno dobra i odpowiem też na tą zaczepkę:
Dzięki Jak to mówią: na starość się dziecinnieje -
LATKA,GRATULUJE JEŚLI WSZYSCY W Opolu/Pyskowicach SĄ TAK ROZGARNIĘCI UMYSŁOWO.Jesteś nowy i tak zaczynasz?
Może ogarnij Swoje emocję i przeczytaj dekalog nowego który jest podwieszony na górze kącika,przedstaw się i użyj najpierw szukajki,bo może Twój problem był omawiany.Caps Lock Ci się zaciął?
-
A przecież napisałem....
-
A przecież napisałem....
Co nie? Ale tak to już jest: nie dociera i tyle. Cóż zrobić
-
A przecież napisałem....
Może nie wyraźnie?
Może za małą czcionka?
Może ten Twój wątek i Dla Nowych powinien migać ostrym kolorem -
LATKA,GRATULUJE JEŚLI WSZYSCY W Opolu/Pyskowicach SĄ TAK ROZGARNIĘCI UMYSŁOWO.Koledzy mają rację... Rozejrzyj się trochę, zanim dorwiesz się do klawiatury - lektura tych kilku wątków na górze wystarczy, żeby się zorientować w wielu sprawach (także Twojej)...
"Wrzucać" komukolwiek (w podobny sposób, jak wyżej) nie wolno - nie to forum. Albo się dostosujesz, albo już się pożegnaj (zanim się przywitałeś).
A to tutaj zamykam.