JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
dobry
gdzies od dwoch tygodni jestem posiadaczem tego malenstwa jakim jest tico
samochod kupilem na dojazdy do pracy, nie ukrywam ze kierowalem sie jak najmniejszymi kosztami eksploatacji (glownie spalaniem), no i pod tym wzgledem jestem jak najbardziej zadowolony... autko spala ok 4,6 l/100km w trasie i nie powiem zemy delikatnie obchodzil sie z pedalem gazu.. predkosci w przedziale 110-130. Wiec chyab wynik calkiem niezly.
Niestety kupilem raczej tansze tico z dostepnych no i wiadomo.. stan adekwatny... raczej bez korozji, ale pare rzeczy mechanicznych nie zachwyca.. ale wszystko do zrobieniapozdr
-
dobry
Bry!
autko spala ok 4,6
l/100km w trasie i nie powiem zemy delikatnie obchodzil sie z pedalem gazu..Czyli należy się cieszyć.
predkosci w
przedziale 110-130. Wiec chyab wynik calkiem niezly.Oczywiście piszesz o podróżach autostradowych?
Niestety kupilem raczej
tansze tico z dostepnych no i wiadomo.. stan adekwatny... raczej bez korozji, ale pare rzeczy
mechanicznych nie zachwyca.. ale wszystko do zrobieniaTak więc działaj. Na szczęście Tico jest autem, przy którym - mając nieco wiedzy i doświadczenia - można prawie wszystko zrobić samemu.
-
dobry
Witaj,witaj
spalaniem), no i pod tym wzgledem jestem jak najbardziej zadowolony... autko spala ok 4,6
l/100km w trasie i nie powiem zemy delikatnie obchodzil sie z pedalem gazu.. predkosci w
przedziale 110-130. Wiec chyab wynik calkiem niezly.Bardzo dobre spalanie
Sam osiągam wynik 5l/100 (70%miasto,reszta trasa)Niestety kupilem raczej
tansze tico z dostepnych no i wiadomo.. stan adekwatny... raczej bez korozji, ale pare rzeczy
mechanicznych nie zachwyca.. ale wszystko do zrobieniaNa forum bardzo dużo znajdziesz informacji,które sprawią że jeszcze trochę pośmigasz Ticiem
pozdr
Pzdr
-
dzieki za przywitanie
Oczywiście piszesz o
podróżach autostradowych?powiedzmy prawie autostradowych generalnie to trasa chorzow krakow (przez olkusz)
Tak więc działaj. Na
szczęście Tico jest autem, przy którym - mając nieco wiedzy i doświadczenia - można prawie
wszystko zrobić samemu.troche niezbednego doswiadczenia zdobylem jezdzac polonezem przez 5 lat
takze mysle ze z podstawowymi rzeczami sobie dam rade na szczescie