zegarek matizie
-
Czy jest możliwe podłączenie zegarka do matiza w którym go nie było. Nawet w desce rozdzielczej nie ma na niego otworu. I nie wiem czy muszę podłączyć go do radia czy jest może oryginalna wiązka z wtyczką (szukałem tych kabli ale nie znalazłem)
-
Czy jest możliwe podłączenie zegarka do matiza w którym
Witaj
Ale chyba pomyliłeś fora. To forum tico, a nie matiza.
Proponuję Autokącik
Pozdrawiam -
Czy jest możliwe podłączenie zegarka do matiza w którym
go nie było. Nawet w desce rozdzielczej nie ma na
niego otworu. I nie wiem czy muszę podłączyć go do
radia czy jest może oryginalna wiązka z wtyczką
(szukałem tych kabli ale nie znalazłem)Jest kabel z wtyczką pod deską schowany.
Dziurę trzeba wyciąć - ale zmierz dokładnie na innym aucie już z zegarkiem w jakiej odległości ma być wycięta - bo nie można wyciąć na środku, ponieważ na środku deski pod spodem jest wzmocnienie.
-
Witam. Przy okazji podłącze się pod temat.
Jak wygląda montaż zegarka w tico? Jaki jest najlepszy sposób na wycięcie tego otworu ? Czy trzeba doprowadzać jakieś przewody, czy są już przygotowane? -
Witam. Przy okazji podłącze się pod temat.
Jak wygląda montaż zegarka w tico? Jaki jest najlepszy sposób na wycięcie tego otworu ? Czy
trzeba doprowadzać jakieś przewody, czy są już przygotowane?otwór wycinasz nożem do tapet bardzo łatwa sprawa a zegarek najłatwiej podpiąc pod instalacje z radia.
-
otwór wycinasz nożem do tapet bardzo łatwa sprawa a zegarek najłatwiej podpiąc pod instalacje z >radia.
Dzięki.
A jak zamocowany jest zegarek, czy ma jakieś zaczepy?
I czy bez problemu można przepchnąć przewody? -
Dzięki.
A jak zamocowany jest zegarek, czy ma jakieś zaczepy?
I czy bez problemu można przepchnąć przewody?Zegarek wchodzi w otwór i blokuje się na 2 sprężynujące zaczepy (blaszki), które ma po bokach.
Przewody przejdą bez większych problemów. Żeby kulturalnie podłączyć wszystkie 4 przewody do zegarka trzeba zaopatrzyć się w odpowiednią, pasującą do niego wtyczkę.