JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam. Tico kupiłem jakieś 1,5 miesiąca temu. Jestem studentem, dobry samochód dla studenta.
Moje Tico jest z 1993 roku, produkcja koreańska (podobno 1KM więcej hehe, czarne wnętrze, brak wycieraczki z tyłu itp), nawet oryginalne radio się obstało i wciąż gra. Kolor biały, kupiłem od dziadka- pierwszego właściciela, z 76tyś przebiegu. Silniczek igła, mam nadzieję że długo posłuży. Witam, i pozdrawiam wszystkich. -
Witam. Tico kupiłem jakieś
1,5 miesiąca temu. Jestem studentem, dobry samochód dla studenta.Witamy.
Niezłego "dziadka" wyszarpnąłeś - 17 lat... Ile dałeś za niego? I w jakim stanie są blachy? -
Dałem 1500zł + nowe hamulce tył 500zł. Przy kupnie blachy bez zarzutu, zero rdzy z tym że w kilku miejscach widać że było poprawiane, ale dobrze zakonserwowane. Garażowany był. Teraz u mnie pod blokiem stoi to widzę pierwsze oznaki rdzy na drzwiach kierowcy, muszę się za to zabrać jak najszybciej. To było auto na niedziele do kościoła i na zakupy. Lać i jezdzić, oby tak dalej
-
To można powiedzieć że fajna okazja się trafiła
Witamy -
To można powiedzieć że fajna
okazja się trafiła
WitamyA mnie zastanawia pojawiająca się po 1,5 miesiąca rdza
Może już wcześniej była, tylko nowy właściciel jej nie zauważył - sam napisał, że były jakieś poprawki -
Witam wszystkich. Mam na imię Igor jestem z Lublina miesiąc temu kupiłem tikacza z przebiegiem 184 tys z gazem za okazyjną cenę 1.600 zł z elektrycznymi szybami i centralka 97r troszkę jest rdzy, ale nie jest to straszne. Zamontowałem sobie do centralki pilota 'scyzoryk' i dodałem 2 głośniki na półkę, wymienione radio i dodane inne lusterka podgrzewane regulowane od wewnątrz. Wymieniłem w nim też amorki z przodu i z tyłu, bębny tarcze przewudy hamulcowe itd. czyli niemalże cały układ hamulcowy. Planuje jeszcze zmienić kolorek autka na czarny i dodać felgi Pozdrawiam
-
Witam wszystkich. Mam na imię
Igor jestem z Lublina miesiąc temu kupiłem tikacza z przebiegiem 184 tys z gazem za okazyjną
cenę 1.600 zł z elektrycznymi szybami i centralka 97rWitamy
P.S
Uzupełnij profilBezawaryjnej jazdy życzę
Pzdr -
Witam jestem adrian jestem z brzezin [ebr] woj. lodzkie jestem szczesliwym posiadaczem 3 tikusiow mam wiele czesci jak cos to priv lub gg 9556424 wole gg
-
Witam jestem adrian jestem z
brzezin [ebr] woj. lodzkie jestem szczesliwym posiadaczem 3 tikusiow mam wiele czesci jak cos
to priv lub gg 9556424 wole ggWitamy
No to niezła kolekcja sie uzbierała
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanikaPozdrawiam.
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na
razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam
Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem
moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanika
Pozdrawiam.Witamy kolejną Złośniczkę
Ja również zanim się zalogowałam to ponad rok tylko czytałam
Pytaj smiało jak będziesz miała problemy - każdy chętnie pomoże - zanim jednak założysz nowy wątek, pamiętaj, że jest opcja "szukaj" i w archiwum jest wiele rozwiązań na różne trapiące Ticusiowych maniaków problemy - taka rada ode mnie
-
Witam.
Jestem nowa na forum, na
razie tylko dużo czytałam
Mam na imię Magda, posiadam
Tico od miesiąca, październik 1997r., bordowy metalic.
Małe problemy mam z Tymusiem
moim, ale zaradzimy mam nadzieję u mechanika
Pozdrawiam.Witam
Uzupełnij profil -
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie co -
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie co
Dzięki
-
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie coNo nareszcie jest kobieta, która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w naszym gronie
-
No nareszcie jest kobieta,
która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w
naszym gronieCiesze się, że kibicka jest tak miło odebrana
Dzięki jeszcze raz -
Witam wszystkich serdecznie,czas w końcu się ujawnić.
-
Witamy witamy. Jak mozesz to napisz coś wiecej o sobie
-
Witam wszystkich
serdecznie,czas w końcu się ujawnić.Witam
Może coś więcej o Sobie i Ticiu? -
Mam na imię Sebastian ,jestem z Zielonki woj.Mazowieckie
Osobiście jestem właścicielem Skody ,ale mój tata posiada Tico w swojej stajni od 10 lat
Jest jego drugim właścicielem i pewnie ostatnim ,ponieważ jest ( przywiązany ) do niego :zielony metalik ,rocznik 1997.
Zalogowałem się,żeby mógł sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy ,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od zalogowania.