Dywaniki...
-
Ej no jak to jest z dywanikami, kupiłem dzisiaj jakieś uniwersalne.
Teraz siedzę w pracy i tak sobie lukam i wydaje mi sie że coś jest nie tak...
Nie jestem samochodem i nie mam jak od ręki sprawdzić.
Nie maja zadnych profilowań są kwadratowe te od tyłu. Oryginalne mają wcięcia, będzie pasowało... Dywaniki są firmy Polgum.
Cholera na opakowaniu jest napisane, że paszą do tiktaka... nie zauważyłem, że nie mają wcięć... -
Nic innego nie pozostaje, jak sprawdzić na żywo w samochodzie.
Nie pamiętam już, ale u mnie też tylne gumy są proste.
Prawdopodobnie też mam jakieś uniwersalne i zaraz po kupnie wziąłem nożyk i przyciąłem według własnego uznania i pasują prawie idealnie.
Tak więc głowa do góry, powinno dać radę wpasować wszytko, aby spełniło swoje zadanie. -
Teraz siedzę w pracy i tak sobie lukam i wydaje mi sie że coś jest nie tak...
Nie jestem samochodem i nie mam jak od ręki sprawdzić.
Nie maja zadnych profilowań są kwadratowe te od tyłu. Oryginalne mają wcięcia, będzie
pasowało... Dywaniki są firmy Polgum.
Cholera na opakowaniu jest napisane, że paszą do tiktaka... nie zauważyłem, że nie mają wcięć...Ja mam jakies niemieckie, tylne maja naciecia, ale sa podpisane na odwrot (te z napisem passend fur TiCO rechts pasuja na...lewa strone).
Jak cos nie bedzie pasowac to je lekko natnij i po klopocie.
-
Nic innego nie pozostaje, jak sprawdzić na żywo w samochodzie.
Nie pamiętam już, ale u mnie też tylne gumy są proste.
Prawdopodobnie też mam jakieś uniwersalne i zaraz po kupnie wziąłem nożyk i
przyciąłem według własnego uznania i pasują prawie idealnie.
Tak więc głowa do góry, powinno dać radę wpasować wszytko, aby spełniło
swoje zadanie.Kurde ale jak je przytne to nie będzie już łódeczek i woda przecieknie. A są gumowe... Zobaczę jak cos to będę wymieniał...
-
Ja mam jakies niemieckie, tylne maja naciecia, ale sa podpisane na odwrot (te z napisem passend fur TiCO rechts
pasuja na...lewa strone).Gdziez to kolega kupil te niemieckie?
-
Ja mam jakies niemieckie, tylne maja naciecia, ale sa podpisane na odwrot
(te z napisem passend fur TiCO rechts pasuja na...lewa strone).
Jak cos nie bedzie pasowac to je lekko natnij i po klopocie.Spoko tylnie pasują ulał, tylko przednie trochę inne mogłyby być...
-
Nie maja zadnych profilowań są kwadratowe te od tyłu. Oryginalne mają wcięcia, będzie pasowało...ja mam orginalne prosto z salonu razem z tikaczem i tez nie maja wciec, sie po prostu lekko zaginaja.