Przyciemnianie szyb.
-
Umówiłem się na 25 sierpnia . Wcześniej nie było już terminów. no i gościu jedzie na urlop.
-
-
@leo napisał w Przyciemnianie szyb.:
Nie będzie nerwów, zmarnowanego materiału...
Mnie się bardziej wydaje zakup dobrej folii. Bo gdy się ma dobrą to na pewno każdy by to zrobił. Niestety te z Allegro są kiepskie. Widać to po komentarzach.
-
@Jaco napisał w Przyciemnianie szyb.:
Mnie się bardziej wydaje zakup dobrej folii. Bo gdy się ma dobrą to na pewno każdy by to zrobił. Niestety te z Allegro są kiepskie. Widać to po komentarzach.
Nie wiem, nie znam się, nie wypowiem się. Ale brak dobrego efektu może być w dużej mierze spowodowany nieumiejętnością położenia, nie zawsze złą jakością samej folii.
Ja na Twoim miejscu nie kupowałbym sam materiału, tylko zostawił to fachowcowi. Jeśli coś będzie nie tak, nie będzie tłumaczenia, że kiepski materiał dałeś. ;-) -
@leo ja folii nie bede kupował. Fachman wszystko zapewnia.
Jak pisałem jestem umówiony także teraz tylko czekać.
A i takie pytanie. Przycirmniac jak najmocniej czy mniej.
Gość co bedzie mi to robił ma na FB strone : https://m.facebook.com/pages/category/Product-Service/Przyciemnianie-SZYB-Łukasz-Czubaszek-102569864550669/No i tam standard to 5% przepustowości. Tez o tym myślałem.
-
-
Mam podobne zdanie, co Pacior. IMHO zbyt ciemno będzie. ja bym próbował coś koło 15-20%.
-
Jak pojadę zobaczę co on zaproponuje. Rozglądałem się tez za używanymi szybami przyciemnionymi na Allegro bo w Merivie występowały ale kupić wszystkie to się nie da.
-
Poza tym nie wiadomo, w jakim stanie dostałbyś. Cenowo też może wyjść drożej.
Z tymi procentami to tak sobie myślę, że ważny jest nie tylko efekt wizualny. Przydałoby się też coś widzieć przez nie, zwłaszcza wieczorem i w nocy... Zawsze lepiej kontrolować tył przez tylną szybę podczas manewrów. -
Zrezygnowałem z przyciemniania. Dziś zadzwoniłem i odmówiłem wizytę. Pojawiły się pewne okoliczności i nie będę przyciemniać szyb.