Android 4.4.2 brak niektórych polskich czcionek.
-
Nie wiem czy tylko u mnie tak jest na tablecie ale literki ż czy ś źle się wyświetlają. Niestety nie mogę zrobić zrzutu ekranu bo coś mi w systemie nie chce zapisywać zrzutów.
-
https://images82.fotosik.pl/381/33bc0a79824f25a1med.png
Tak to wygląda.
Musiałem na teblecie system postawić od nowa aby działały zrzuty i galeria. Tak to jest jak się wgrywa modyfikowane softy.
-
-
Teraz lepiej widać. Tylko tu na forum. Na innych nie ma tego . W czym problem ?
-
@esen MyTab Core Duo 11
-
Androidowa. @esen ja tylko pytam co może być powodem takiego wyświetlania.
Ten tablet jest naprawdę dziecka ale ostatnio muszę mu go trochę ograniczyć i ja używać od czasu do czasu. Używam go tylko gdy nie mam dostępu do kompa bo moje dziecko akurat ma swój wyznaczony czas . Jak widać zdarza się to czasami. Co dziwne na tablecie wyświetla źle nawet gdy piszę a na kompie jest OK.
Wczoraj co tu dopisywałem posty specjalnie pisałem raz z tabletu a raz z kompa. Na kompie literki OK a na tablecie dziwne te znaczki.
-
@Jaco- Tej Androidowej przeglądarki nikt nie wspiera na poważnie, szczególnie przy tak starym systemie. Przyczyn tego może być zbyt dużo, a do tego nikt specjalnie jej nie używa, bo ona działa jak działa.
Proponuję zainstalować Chrome czy Operę. Będzie działać normalnie. Jeśli nie, wtedy będziemy działać.
-
Na operze jest ok.