Nowy układ kącika swiftowego
-
-
Ja niechce z
hellsinem dyskutowac bo on zawsze wie lepiej,ja myślałem że Ty ...
teraz robię kolejne podejscie na
swiftclub mam nadzieje ze sie tym razem uda, i zlot jakis zrobic i poznac otwartych
ludzi... Mysle ze to dobra alternatywa. Inna sprawa ze każdy sam decyduje.powodzenia.
Problem w tym, że
największe "spięcia" mam z ludźmi z zarządu, a to komplikuje bardzo dużo.oj tam oj tam Z nimi da się porozmawiać, nie mniej jednak czasem mają inny "starszy" punkt widzenia na pewne sprawy
-
tez na klubsuzuki mam konto i wiem tylko jedno, ze juz nigdy z tamego forum nie bede korzystal, klimat u nich jest do dupy
-
Plan @stregojapńca nie został skreślony a w zasadzie zaakceptowany do nowej wersji kącika swiftowego.
-
Plan @stregojapńca
nie został skreślony a w zasadzie zaakceptowany do nowej wersji kącika swiftowego.Mockbie chyba chodzi o to, że forum nie będzie wyglądał w 100% tak jak zaproponował staryjaponiec, ale z tego co tam wyczytałem było to awykonalne z powodu ograniczeń jakie stawia sam zlosniki. Został on dostosowany do warunków zlosnikiowych i tak też ma być wdrażany, czy coś w tym złego?
-
Mockbie chyba
chodzi o to, że forum nie będzie wyglądał w 100% tak jak zaproponował staryjaponiec,
ale z tego co tam wyczytałem było to awykonalne z powodu ograniczeń jakie stawia sam
zlosniki. Został on dostosowany do warunków zlosnikiowych i tak też ma być wdrażany,
czy coś w tym złego?Niestety to są inne skrypty, dlatego nie da rady zrobić tak "pięknego" zlosnikia jak na phpBB, trzeba się też poniekąd cieszyć, bo phpBB często gęsto jest dziurawe jak ser szwajcarski ... uwielbiają je spam boty i mini hakerzy.
-
-
No to ja czegoś nie
rozumiem, po gorącej dyskucji leo i tak zrobił po swojemu czyli tak:jak po swojemu ? skoro była na ten temat dyskusja, gdzie każdy miał prawo wypowiedzenia się i dania swego pomysłu.
Wydaj mi się że
jemu można proponować ale on i tak uzna tylko swoją wizję bo jak to mówi się nie dato napisz swoją wizję zamiast płakać, czy to takie trudne ?
-
wyraziłem już moje poparcie do wizji staregojapońca, bo prościej się nie da, w innym wypadku będzie bałagan jak do tej pory.
-
wyraziłem już moje
poparcie do wizji staregojapońca, bo prościej się nie da, w innym wypadku będzie
bałagan jak do tej pory.Czyli jesteś za tym:
Leo napisał, że jest to technicznie niemożliwe, to też pewnie dlatego taki podział wyszedł.
-
Czyli co, na 8 lutego mamy szykować się na wielkie zmiany czy to tylko ostateczny termin przedstawiania pomysłów?
-
W niedzielę 09 lutego, administrator będzie zmieniał układ forum i organizację kącików.