Bezpłatna kontrola stanu technicznego! Gratis Jazda testowa
-
Wystarczy kupić
batonika za 2 zł i też kartę dostanie...Podałem przykład z tankowaniem bo tankować i tak musi i tak, ale fakt można kupić byle co
-
No z dobre 20min śmigałem po trasie.
a co do karty to pod sam koniec pytał czy mam czy chce ptk na nią dostać to spisał nr karty sobie i do 2tyg powiedział ze ptk powinny sie pojawić.
A co do zbierania to 136KM to mało do tego auta ;/ jakoś za bardzo do Gti się przyzwyczaiłem jak miałem -
No z dobre 20min
śmigałem po trasie.Do odciny?
-
Do odciny?
A to jest wyznacznik czegoś?
-
A to jest
wyznacznik czegoś?Nie tylko wszyscy na forum ostatnio trują, że bez odciny raz na jakiś czas to nie jazda, to chciałem się dowiedzieć czy na jeździe testowej na coś takiego pozwalają...
-
Wiesz... najpierw słychać, potem długo długo nic a potem ledwo co widać Nawiasem pasuje mi tutaj chwyt reklamowy, jeśli nie widać różnicy... itd.
-
no do 5-6tys/obr go przeciągłem z pod świateł
Ale potem trzeba było przepisowo bo podpisywałem specjalne oświadczenie ze bede przeszczegła przepisów bla bla bla itp
ale wiadomo rajdować nie rajdowałem xD -
A w linku co podałeś przy wypełnianiu można wybrać jakim modelem się chce jeździć. Ty wybrałeś Elantrę czy po prostu zostałeś do niej "zmuszony"?
-
TAK, podczas zapisywania wybierasz jakim modelem chcesz się się przejechać.
ja wybrałem ten model bo mi najbardziej pod pasował a jest ich tam do wyboru sporo, tylko nie w każdym salonie są wszystkie modele dostępne. -
a jest ich tam do wyboru sporo, tylko nie w
każdym salonie są wszystkie modele dostępne.No właśnie ja chciałem wybrać Velostera i go nie ma.
-
No i też się zapisałem.
Jeździć będę jutro, tylko nie Elantrą, a I40.