Co dziś grzebałem w swoim Swifcie
-
na starym zlosnikiu wyczytałem że te żarówki mogą mi stopić lampy
święcą wyraźnie lepiej , lecz to tylko na chwile niby ,trzeba będzie kupić philipsy
temat
ja mam bottari super white -
Co to za firma produkuje takie cudaczne żarówki? To ile one mają wat na długich?
-
święcą wyraźnie
lepiej , lecz to tylko na chwile niby ,trzeba będzie kupić philipsy
temat
ja mam bottari
super whiteWrzuciłem w google te żarówki i są 55W, a nie 60W...
55W nie spali Ci lamp!
-
a poczytałeś artykuł , a nie suche dane tylko ?
te chinole mogą szarpnąć nawet 80 watt -
te chinole mogą
szarpnąć nawet 80 watt80W to nie 100W, więc nie popadał bym w paranoję.
-
80W to nie 100W,
więc nie popadał bym w paranoję.to sobie policz wszystko, pomierz przekroje kabli i zobacz co Ci wyjdzie, między różnicami 55/80 a 100
-
Adamo, 40 zł chyba zapłaciłem, ale naprawdę warto świecą podobnie jak Osramy NB.
-
Adamo, 40 zł chyba
zapłaciłem, ale naprawdę warto świecą podobnie jak Osramy NB.które notabene można mieć za taką samą cenę jak ma się wtyki ... ori nie podróby
-
Wolę tungsramy, po pierwsze bardziej odpowiada mi barwa światła, po drugie z tego co czytam opinie na różnych forach, to są trwalsze
-
A to takie w ogóle
są?
Wiem, że są 55/60W
i 90/100W (krótkie/długie).Widziałem na jakiejś aukcji 60W mijania
Ogólnie z tych żarówek BOSMA jest taki wybór: klik
Ten Allegrowicz ma niedrogo: klik
Te moje żółte świecą dość ciekawie, światło jest bardziej rozproszone, wcześniej miałem takie dwie skupione plamy światła przed autem. Tylko trzeba się przyzwyczaić, że śnieg w nich jest żółty
-
na starym zlosnikiu
wyczytałem że te żarówki mogą mi stopić lampy
święcą wyraźnie
lepiej , lecz to tylko na chwile niby ,trzeba będzie kupić philipsy
temat
ja mam bottari
super whiteOgólnie to do mocniejszych żarówek przydałoby się dać przekaźnik do świateł
-
które notabene
można mieć za taką samą cenę jak ma się wtyki ... ori nie podróbyJa kupiłem bez wtyk!
-
Wolę tungsramy, po
pierwsze bardziej odpowiada mi barwa światła, po drugie z tego co czytam opinie na
różnych forach, to są trwalszemoje jeżdżą 2 lata w swifcie, rok w BMW i na razie żadna nie padła ... Swift przez ten czas zrobił 30 tysi, BMW podobnie.
-
Zwykłe NB? Hm, jak padną mi tungsramy to może wypróbuję. U mnie wychodzi ca. 40kkm rocznie, więc zmienię chyba szybciej
-
Zwykłe NB? Hm, jak
padną mi tungsramy to może wypróbuję. U mnie wychodzi ca. 40kkm rocznie, więc
zmienię chyba szybcieja są jakieś niezwykłe ?
-
Jest kilka rodzai Nightbreaker'ów
-
Mam pytanko: czy kierownica z airbagiem (czteroramienna) pasuje do mk3 bez żadnych przeróbek?
O taka: klik
-
Były 2 typy, poduszka uruchamiana bez elektroniki (zbijakowo) w ostatnich mk3 (96r) i uruchamiana przez czujniki. Ja zakładałem tą bez elektroniki do mk3 i pasuje bez problemu, i nawet Ci się poduszka otworzy jak mocno przywalisz
-
Były 2 typy,
poduszka uruchamiana bez elektroniki (zbijakowo) w ostatnich mk3 (96r) i uruchamiana
przez czujniki. Ja zakładałem tą bez elektroniki do mk3 i pasuje bez problemu, i
nawet Ci się poduszka otworzy jak mocno przywaliszCzyli musi być ta kierownica bez tej taśmy z żółtym przewodem tzw. zwijakiem
Podziękował
-
Taka pasuje na 100%, nie wiem właśnie jak z tą z przewodem, bo nie próbowałem