Co dziś grzebałem w swoim Swifcie
-
konserwacja
mocowań przednich wahaczy BOLL-em do profili (poszedł cały pojemnik 400 ml) szkoda
tylko, że zrobiłem to tak późno - kupując go 6 lat temu nie sądziłem, że tyle
posłuży - zrobiłem tylko konserwację podwozia bitexem, którą już z raz poprawiałem.Ile dałeś za tego BOLL'a?
-
Dostałem taką rurkę tyle że metrową, wyjdzie na 2 rozpórki
-
Dostałem taką rurkę
tyle że metrową, wyjdzie na 2 rozpórkiJestem chętny!
-
Z litrówki nic konkretnego się nie ulepi więc szkoda na to zachodu, ale za to w GTi...
-
Podaj na pw rozstaw wąsów to pomyślimy, aczkolwiek jak zacznę klecić moją klatko-rozpórkę to niewiele zostanie
-
Podaj na pw rozstaw
wąsów to pomyślimy.Jak podjadę na kanał to napiszę, bo wczołgiwać pod auto mi się nie widzi.
-
Właź pod auto jeżeli naprawdę Ci zależy na poprawie właściwości WRC
Taaka koza że na kolanach byś tam wszedł
-
Kooza MEEEEEE! wchodź w kanał i mierz od środka do środka.
-
Dla mnie mój już też jest kozą, ale rzeźbić nie będę.
-
Ile dałeś za tego
BOLL'a?20 zł za puchę 400 ml razem z rurką do aplikacji
-
Dostałem taką rurkę
tyle że metrową, wyjdzie na 2 rozpórkiMetrowa nie starczy na 2 rozpórki... Pomiędzy śrubami wahaczy jest coś pomiędzy 70-80 cm z tego co pamiętam
-
20 zł za puchę 400
ml razem z rurką do aplikacjiTo ja dziś dałem 24 za 500 ml, ale MOTIP'a.
-
To ja dziś dałem 24
za 500 ml, ale MOTIP'a.Mocowanka, czy progi?
Bo na progi pójdzie pucha i na mocowania też spokojnie druga...
Ja muszę kupić jeszcze z jedną przynajmniej, bo w tylne mocowania też przydałoby się trysnąć przed zimą
-
Mocowanka, czy
progi?I jedno i drugie.
Jak nie starczy to w sklepie mają jeszcze z 5 opakowań, więc lajt. -
rozbierałem to i owo w GTi, jutro dalszy ciąg i po święcie to samo
-
rozbierałem to i
owo w GTi, jutro dalszy ciąg i po święcie to samoWeź no się pochwal tym swoim dawcom
-
Weź no się pochwal
tym swoim dawcomnie ma czym naprawdę, stał na allegro, jest w wątku od GTi - rozbiera się powoli i czeka go złom ...
Na początku żal mi go było rozbierać, ale czym bardziej go rozbieram, to przekonuję się, że nie było co ratować ... chyba że by się ktoś bardzo uparł ...
Z tyłu lewy bok kiedyś miał przygodę ... ruda lekko już go zjadła ... przednie dolne mocowanie zjedzone, pełno ognisk korozji wszędzie ... ale o dziwo zarówno mocowania przednich wahaczy ( porządne nafasalanie śrubokrętem ) przyniosło jedną dziurkę w lewym mocowaniu, po zdjęciu nakładek nadal twierdzę że podłoga nie jest w najgorszym stanie ...
Jeszcze parę godzin walki i będzie wszystko wyjęte to co chcę żeby ocalało od zagłady. -
podpowiesz mi jak sobie radzisz z pozbyciem sie dokumentów na autko i OC ?
chciałbym sobie kupić dawce , PW -
ja swojego gti bede zlomowac za freee czyli mi nic nie placa a ja im tez nic tylko bude musze pociac na kawalki wsadzic do auta i zawiesc im bo tak to za lawete musze placic
-
spisujesz umowe ze złomiarzem czy bierzesz kwitek i jedziesz wyrejestrować?