Kontakt do rossi46
-
Kolejny dzień i brak przesyłki, to jak to w końcu jest z tymi paczkami ?
-
podpinam się pod pytanie, bo też już niestety czekam kawał czasu
-
rossi46, kilka tygodni temu wysłałeś mi PM odnośnie Swifta, ale nie sprecyzowałeś o co chodzi Czy to było w sprawie zaworka PCV?
Jak będziesz już "funkcjonalny" to odpisz na PM. -
Też chcę zaworek!
-
od kwietniowych obietnic trochę mineło , a Paweł i tak sie nie odzywa. Nie ma to jak poważni ludzie i ich "interesy"
-
mam ten sam problem - mimo zapewnień części nie dostałem
ktoś wie co się z kolegą dzieje?
-
mam ten sam problem
- mimo zapewnień części nie dostałem
ktoś wie co się z
kolegą dzieje?
ostatnio się logował 5 kwietnia 2013, może ze szpitala nie wyszedł już
- mimo zapewnień części nie dostałem
-
Widze że nie tylko ja mam problem z tym Panem kupiłem od niego kolektory do swifta wydechowy, dolotowy, wydech z kwasówki przelotowy i przepustnice 60mm z tps'm i na poczatku dostałem koletkor wydechowy i wydech a reszta miała dojsc w drugiej paczce i nie doszla przez miesiąc pomimo moich prósb wiec odesłałem Pawłowi to co dostałem i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Na początku paweł mówił ze pieniądze wysłał ale nie dochodzą do mnie w końcu sie zdenerwowałem i sprawe zgłosiłem na policje i czekam na finał tej sytuaci sprawa pewnie skończy sie w sądzie ale niestety nic na to nie poradzie do niektórych nie docierają logiczne argumenty
-
Widze że nie tylko
ja mam problem z tym Panem kupiłem od niego kolektory do swifta wydechowy, dolotowy,
wydech z kwasówki przelotowy i przepustnice 60mm z tps'm i na poczatku dostałem
koletkor wydechowy i wydech a reszta miała dojsc w drugiej paczce i nie doszla przez
miesiąc pomimo moich prósb wiec odesłałem Pawłowi to co dostałem i poprosiłem o
zwrot pieniędzy. Na początku paweł mówił ze pieniądze wysłał ale nie dochodzą do
mnie w końcu sie zdenerwowałem i sprawe zgłosiłem na policje i czekam na finał tej
sytuaci sprawa pewnie skończy sie w sądzie ale niestety nic na to nie poradzie do
niektórych nie docierają logiczne argumentyOsobiście w ciągu ostatnich kilku lat na forum dostałem na priv co najmniej kilka informacji od osób oszukanych przez rossiego. Schemat zawsze jest ten sam... Przykre.
Ja z tym panem na pewno w życiu nie zrobię żadnego interesu i innym też odradzam. -
Żałuje ze ten post nie powstał wczesniej bo wiedziałbym co i jak i nie kupowałbym nic od niego ale cóż człowiek musi nauczyc sie na własnych błędach. Jakies 3 tyg temu wezwano mnie na policje na przesłuchanie uzupełniające bo rossi zobowiązał sie do oddania pieniędzy czego nie uczynił a teraz czekam tylko na wniosek z sądu.
-
on przypadkiem nie ma jakiejs swojej firmy?? cos ze skrzyniami biegow?? btw jakmozna byc takim [BIP]?
-
szkoda czytać takie opinie, bo Pawła poznałem osobiście, miałem odczucie że jest w porządku, a tu takie kwiatki