Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
wpis z nowego forum
Siemanko!
Na zlosnikiu byłem głównie czytelnikiem i rzadko się wypowiadałem. Jeździłem Swiftem MK3, aktualnie jeżdze Swiftem MK2 w rajdach amatorskich.
Pozdrawiam!cos musi byc ze slonikiem ze zbyt bardzo nie przyciaga on ludzi tak samo jak na forum.jdmstyle.pl jes troche swiftow a nikogo na forum z nich nie widzialem choc zapraszalem pare osob...
Jezeli zlosniki mialby zostac domyslnym forum, to tak jak wczesniej pisalem musza byc duzo wieksze zmiany jak i odswiezenie, trzeba zlosnikia bardziej sprecyzowac pod tematyka swifta, bo z tego co narazie tutaj widac to tematyka swifta jest tylko dodatkiem tego calego forum, a nawet jak tak nie jest to wszystko tak wyglada. -
no dobra
Helsin ty tez
chodźnikt Cię nie nagabywał kłamczuchu
To co gdzie idziemy
-
Jezeli zlosniki
mialby zostac domyslnym forum, to tak jak wczesniej pisalem musza byc duzo wieksze
zmiany jak i odswiezenie, trzeba zlosnikia bardziej sprecyzowac pod tematyka swifta,
bo z tego co narazie tutaj widac to tematyka swifta jest tylko dodatkiem tego calego
forum, a nawet jak tak nie jest to wszystko tak wyglada.Warto spróbować.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1098873#Post1098873
Zachęcam do umieszczania własnych pomysłów. Zobaczymy jak administratorzy się do nich ustosunkują i co z tego wyniknie.
-
M@rek/ erde/ mk5/
zabieramy sie ztad, juz nas tu nie chcomMnie tu dobrze Patryczku Poza tym siedzę na dwóch forach motocyklowych.
-
To co gdzie idziemy
Jak to gdzie? Na piwo
-
Warto spróbować.
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1098873#Post1098873
Zachęcam do
umieszczania własnych pomysłów. Zobaczymy jak administratorzy się do nich
ustosunkują i co z tego wyniknie.Jestem jak najbardziej za pewnymi zmianami. Co prawda nie widziałem jakieś specjalnej wady w tym, że kąciki moto były nisko - być może to przyzwyczajenie. Ale teraz, gdy one są najbardziej oblegane, można je podnieść i inaczej podzielić.
Proszę Was o jak najszybsze wpisywanie pomysłów.
Jednocześnie dajcie trochę czasu na przemyślenie paru detali i na to, żeby tyran skonsultował zmiany w gronie administracyjnym. Rzuciłem okiem na proponowany podział i sądzę, że parę drobiazgów warto jeszcze przedyskutować - ale to już nie tu. -
Człowieku czy ty
sie słyszysz mnie to ręce opadają. Pomysł powstał na Tym forum. Dlatego tutaj o tym
pisze. Tutaj ludzie składali pieniądze. A co do wiadomości, widać po co komu prawo
admina. Proszę sie nauczyć dobry administrator jest bezstronny nie pisze z góry
dobrze helsin i marek. Oraz nie dzieli sie prywatnymi informacjami.
Dostałem informacje
na temat tego abym kontynuował pracę nad nowym forum dlatego nie została zawieszona.
Na rękę by była ładna reklama zlosnikia za darmo? Ja robię coś dla ludzi nie dla
zlosnikia. A realizuje swoje założenia ponieważ zaprojektowałem tą stronę www zeby
coś takiego zarzucać to już chyba trzeba być...
" Ludzie czy na
pewno chcecie być dalej administrowani przez "człowieka-tyrana"? Chcecie dalej
słuchać kółka wzajemnej adoracji? "(Hurtem odpowiem na wszystko, bo szkoda się rozdrabniać.)
Panie Administratorze nowego forum!
Już jesteśmy na Ty?
Nie wiem, dlaczego odpowiadałeś Adamowi (bo Twoja wypowiedź nijak się ma do jego wpisu ), jednakże z treści powyższej wnioskuję, że miałeś na myśli mnie; czyżby kolejny przykład na brak doświadczenia i wiedzy dotyczących "forumowania"? To szczerze życzę powodzenia w przyszłych porządkach "wewnątrzwątkowych", gdzie przyjdzie Ci ciąć i łączyć posty, przyklejone byle gdzie i pasujące do siebie jak pięść do nosa.
Niezmiernie wdzięczny jestem za udzielone nauki.
Informuję też Ciebie, że nie będę zabiegał o jakąkolwiek reklamę na Twoim forum (skąd takie sugestie? ) i powtarzam - nie życzę sobie żadnych działań reklamowych tutaj z Twojej strony.
Piszesz: "A realizuje swoje założenia ponieważ zaprojektowałem tą stronę www zeby coś takiego zarzucać to już chyba trzeba być..." - no, to chyba wiem, o co chodzi: po prostu nie odróżniasz strony klubowej od forum dyskusyjnego... Dla Ciebie to jest jedno i to samo - a w zasadzie "strona klubowa" = "tylko forum"... Teraz rzeczywiście nie rozumiem, PO CO tyle napisaliśmy i O CO był ten spór.
Biorąc powyższe pod uwagę oraz to, że zbierałeś kasę wśród ludzi tutaj, ja na Twoim miejscu próbowałbym jakoś wyjść z twarzą z tego całego zamieszania - poprosiłbym o wskazanie zaufanej osoby ("starego", POWAŻNEGO i aktywnego klubowicza), i po uzyskaniu jego zgody oddałbym jemu domenę i ewentualnie resztę, na co wydałeś pieniądze klubowiczów. Jestem przekonany, że na tej domenie powstałaby strona klubowa, o jaką przede wszystkim chodziło klubowiczom (bo od tego się zaczęło, a poprzez Twój brak orientacji, co jest stroną WWW, a co forum, doszło do tego bałaganu). Bo nie wierzę, żebyś postawił stronę klubową (zresztą nie wiem, czy teraz wszyscy by tego chcieli - a są na forum ludzie, którzy potrafiliby). IMHO byłoby to jedyne sensowne i coś pozytywnego wnoszące rozwiązanie - to jest moje zdanie.
Na koniec napiszę Ci, ze mam dosyć Twojego zachowania, nauk i deprecjonowania w oczach userów mnie i Kolegów z administracji - odpocznij ze dwa dni od forum, może dobrze Ci to zrobi. Zapraszam, gdy ochłoniesz, żebyś dokończył swoje sprawy na tym forum (bo moim zdaniem powinieneś - jesteś to ludziom winny). -
Cytat:
Nowe forum jest stroną klubową.
Nie mam więcej pytań - dla mnie wszystko nagle stało się jasne.
O to Wam od początku chodziło?
Ja wracam do codzienności. Cieszę się, że przynajmniej są jakieś wnioski... -
Jak to gdzie? Na
piwoMarku, jak będę w twych rejonach to nie omieszkam
Nie mam więcej
pytań - dla mnie wszystko nagle stało się jasne.ogółem miała być przywrócona strona w nowej odsłonie, ale ja tam się nie znam
-
Mnie tu dobrze
Patryczku Poza tym siedzę na dwóch forach motocyklowych.a no to siedz tu i pilnuj młodzieży
-
Zarzad zlosnikia nerwowo ratuje sytuację, niestety troche pozno. O ile rozumiem to zachowanie nie kumam dlaczego dopiero teraz.
A w kwestii kasy za domenę kto czuje sie osZukany oddam mu te wielkie 10 czy 20 plnow. Faktem jest że zmiany juz sie odbywają. -
Rzeczywiści była mowa o stronie klubowej, ja tak to zrozumiałem. Bez dwóch zdań przydałaby się taka.
Jednak samodzielne forum, poza strukturami kącika golizny, teatru, kuchni i całego tego koła gospodyń wiejskich, też jest potrzebne imho.
-
Jak jak wpłacałem kasę to byłem święcie przekonany, że jest na stronę klubową z forum, więc nie rozumiem o co krzyki tutejszej administracji Sam zresztą byłem chętny podjęcia się tego i x czasu konsultowałem się z kolegą, który ma o tym pojęcie oba te aspekty włącznie z przeniesieniem całego tego bałaganu na nowe forum, jakoś wtedy nic nikomu nie przeszkadzało...
-
Jak jak wpłacałem
kasę to byłem święcie przekonany, że jest na stronę klubową z forum, więc nie
rozumiem o co krzyki tutejszej administracjiJa również
-
nie rozumiecie...bo.....
za krótko na forum jesteście
jak dla mnie - powtórzę to, co napisał już ktoś wyżej - starych drzew się nie przesadza. ale z drugiej strony nic nie trwa wiecznie. ja mam ogromny sentyment do zlosnikia i na pewno nie ja jeden. przeprowadzka wiele by zmieniła, czy na lepsze? Tego nikt nie przewidzi
-
nie rozumiem czemu klapki?? zmiany sa jak najbrardziej potrzebne, tez bedziesz jezdzic dalej maluchem bo kiedys w nim jedziles i wspominasz z nim dobre czasy?? wszystko idzie do przodu i jak najbardziej sa potrzebne zmiany, nie mowie ze mi tutaj bylo chu,,owo bo fajna ekipa jest tutaj , nie tylko w kacika swifta ale i poza, a od dluzszego czasu nikt nie przybywa a powiem wporst ze bede korzystal z dwoch forum
-
Spójrz jeszcze raz na post, który zacytował BPX...wszyscy piszecie, że składka była na:
1. STRONĘ KLUBOWĄ!
2. Forum
Jak się okazuje strony nie będzie, a to o nią był największy krzyk odkąd poprzednia przestała istnieć. Jak dla mnie Sir Bufor zrobił Was na szaro a Wy mu jeszcze bijecie brawo jak dzieci w cyrku...ale to już Wasza sprawa. -
Nie wiem czy ktos kogos zrobil na szaro, czy mial inna wizje/zle zinterpretowal ale ja tez bylem przekonany ze ma byc strona Forum moim zdaniem to najmniejszy problem - jak ktos bedzie chcial to i na zlosnikiu da rade sie zarejestrowac i udzielac. A jak ktos bedzie sie chcial dostac do rzeczy zawartych na stronie, to krzyz na droge bo strony nie ma
-
Nie wiem czy ktos
kogos zrobil na szaro, czy mial inna wizje/zle zinterpretowal ale ja tez bylem
przekonany ze ma byc strona Forum moim zdaniem to najmniejszy problem - jak ktos
bedzie chcial to i na zlosnikiu da rade sie zarejestrowac i udzielac. A jak ktos
bedzie sie chcial dostac do rzeczy zawartych na stronie, to krzyz na droge bo strony
nie maOdkąd padła strona klubowa po kolei ludzie się budzili, że "nie ma strony klubowej " chociaż Radek pisał wyraźnie na forum, że kończy się opłata a on dalej nie będzie tego ciągnął bo zwyczajnie nie ma na to czasu, była możliwość przejęcia to chętnych nie było. I cały czas była mowa o stronie a nie o forum. Mnie to szczerze mówiąc ani ziębi ani parzy, bo swifta już dawno nie mam, a na zlosnikiu jestem dla ludzi i po prostu z przyzwyczajenia i nic mi tutaj nie wadzi (więc jak widać nie wieje tutaj ch..., a inne kąciki nie są jadowitymi towarami, które nie dają żyć). Skoro Klub Swiftowy powstał na zlosnikiu i na nim się rozrastał i miał czasy swojej świetności to chyba ten "przeklęty" przez niektórych zlosniki jednak nie jest taki beee.
Kolejni użytkownicy mają problem z Leo i się zastanawiam o co chodzi bo siedzę tu tyle czasu i mnie nic nie "upija" więc nie wiem czy przypadkiem nie chodzi o problem z podporządkowaniem się do pewnych ogólnie panujących zasad..