Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Nie wiem jak reszta użytkowników, jeśli powstanie nowe forum, to ja na nie na pewno nie przechodzę, na zlosnikiu jestem w sumie z sentymentu, bo zarejestrowałem się prawie 5 lat temu, a czytać zacząłem wcześniej.. I tak już się przyzwyczaiłem, że siedzę tutaj prawie nonstop Nowe nie będzie miało klimatu, takie odczucie mam np na klubsuzuki.pl... Niby pełno użytkowników itd. ale nie jest tak fajnie jak na zlosnikiu..
-
Dobrze to czy jest sens mojej pracy? Jak nie było ze mna kontaktu było oburzenie ze nie ma jeszcze forum teraz jestem i dowiaduję sie ze połowa osób nie przejdzie. Sorry ale troche przykro mi się robi bo tak źle i tak niedobrze.
Ja miałem sentyment do starego allegro... Przyszedł dzień, zmienili, wszyscy sie przyzwyczaili, napsioczyli ale korzystają dalej.
-
Allegro to aukcje i strona, zlosniki to są ludzie Jesteś tutaj dosyć krótko, możesz tego nie rozumieć. Ja wyrażam własną opinię, strasznie lubię zlosnikia i zdecydowanie nie jestem za tym, żeby zamykać kąciki Swifta na nim.
-
Dobrze ale czy jest sens pisania 2 tematów tu a 2 tam?
-
Mnie tamto forum będzie wisieć, bo się nawet na nim nie zarejestruję
-
SirBufor ja zrozumiałem, że nowa strona klubowa ma wyglądać tak jak stara, czyli głównie dane techniczne i manuale. Forum miało być tylko dodatkiem.
-
Ale powiedz mi co stracimy z klimatu jeśli WSZYSCY przeniosą sie na nowe i tam będziemy pisać na temat Swiftów. Przecież zawsze mozesz także być na zlosnikiu i udzielać sie w jego życiu na pozostałych tematach niż forum. A wybacz ale rotacja użytkowników zmienia sie o 70% co 3 lata i klimat z nimi także jest inny.
Słuchajcie jak chcecie to Wy tworzycie forum, bez Was userów by nie istniało. Ja zawieszam pracę na 2 dni. Proszę dogadać się między sobą i napisać mi czego oczekujecie. Ja osobiście zrozumiałem jako by na nowe forum przenieść archiwum (takze to które zniknęło i jest na dysku u Erdego) i tam tworzyć nowe tematy.
-
Zresztą jesli chodzi o klimat. Będzie kącik spam, będzie hyde park, zapraszamy wszystkich nie tylko ludzi ze swiftami. Ale wiem że to dziwnie zabrzmi dziwne jest to żeby forum samochodowe było razem z forum o przepisie na naleśnika.
-
Widzę że nie ma sensu dyskutować, po prostu za krótko tu jesteś Jak dla mnie może to wyglądać tak, jak przedstawił to Erde, czyli strona klubowa z info o Swifcie, zlotach, dane techniczne, galerie aut użytkowników + odnośnik do zlosnikia. Możemy zrobić ankietę, głosowanie, moim zdaniem nie ma najmniejszego sensu tworzyć nowe forum, poczekajmy na opinie reszty.
-
Dokładnie, wybacz ze nie mam 40 lat i nie siedzę od 20 na złosniku bo nawet pewnie przez myślę by mi nie przeszło zeby tworzyć coś nowego. Toż to grzech. Czekam na ustosunkowanie się do tematu przez innych forumowiczów.
Nie wiem czy normalnym jest jeśli wpisuję w wyszukiwarce strony termostat, chcę znaleźć tematy dotyczące swifta. A wyskakują mi termostaty w Oplu, Vagu, i w temacie gry ze poszedł komuś termostat w nfsie i nie ukończył wyścigu z Razorem...
-
Jeżeli przerasta Cię użycie zaawansowanych opcji wyszukiwarki mogę jedynie współczuć. Daruj sobie te dziecinne komentarze, nie zamierzam dyskutować z Tobą na takim poziomie.
-
Technika idzie do przodu rzeczy stają się intuicyjne. Programy, strony, samochody, interfejsy. Ale jeśli dalej wolimy 5 min grzebać w opcjach wyszukiwarki to i może na prawdę szkoda mojego czasu.
A co do dyskusji wybacz ja podałem co najmniej 3 powody przejścia Ty 1. I to nie do końca zrozumiały. Ponieważ w imię zasady dla chcącego nic trudnego klimat dało by się utrzymać.
Ale problem leży po stronie CHCIEĆ!Pamiętam komentarze na temat nie uda się, słomiany zapał. Zapał przyszedł i to nie słomiany, prawie się udało , ale niestety jeśli torpeduje się wszystkie nowe pomysły to mnie szkoda czasu na walkę z wiatrakami.
Nie ustosunkuję się do "dziecinnych komentarzy" bo żeby rozmawiać to trzeba mieć z kim...
A nie przyjmować taktykę "nie bo nie", "bo się nie przeniosę", "wisi mi to".Dalej czekam na Wasze plany co do nowej strony. Na razie mamy 2 głosy na pozostanie. (O ile dobrze rozumiem wypowiedź BPX-a)
-
Widzę że nie ma
sensu dyskutować, po prostu za krótko tu jesteśWymyślcie jakiś inny argument bo ten już nie bawi. Co się ktoś nie zgadza z kimś z "starej gwardii" to leci ten sam tekst.
Ja od początku myślałem, że będą normalne przenosiny strona + forum i tak pisałem od samego początku. Czasy się zmieniają i trochę głupio będzie imo wyglądać fajna strona która po kliknięciu "forum" przenosi na Złośnik. Ewentualnie gdzieś "kącik techniczny" można podpiąć jako archiwum czy coś a najważniejsze informacje techniczne zebrać do kupy w jakimś FAQ. Zawsze chciałem móc popisać o Swifcie w normalnych działach, na normalnym forum a nie niejako na doczepkę przy kącikach kulinarnych. Zgadzam się z SirBuforem.
-
SirBufor, rób swoje i tyle
-
Cytat:
Kupiłeś w
końcu Swifta?! hmm
Można tak
powiedzieć Stoi na podwórku ale nie, to nie mój. To swift brataŁadne te kółka z Norauto
-
W takim razie po co tworzyć nowe forum, jeśli jest klubsuzuki.pl? Równie dobrze można tam się przenieść.
-
Jest chyba różnica między Forum Swifta a Forum Suzuki, prawda? Tak samo przykładowo użytkownicy MX-5 mają swoje MX-5 Klub Polska. Według Twojego rozumowania można napisać "Po co im to, skoro jest Mazdaspeed?" IMO całkiem inną rzeczą jest forum całej marki a forum danego modelu i tyle.
-
Dalej czekam na
Wasze plany co do nowej strony. Na razie mamy 2 głosy na pozostanie. (O ile dobrze
rozumiem wypowiedź BPX-a)Możecie przenieść wątek organizacyjny i techniczny na nowe forum, ale niech tu też zostanie w ramach historii. Na taki układ mogę się zgodzić.
-
Ale strona klubowa już była i padła. Jak myślicie? Dla czego? Dla tego, że forum było przy Złośniku?
-
Ale strona klubowa
już była i padła. Jak myślicie? Dla czego?Nie wiem, za krótko na forum jestem