Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Niestety pracę nad nowym forum muszę odłożyć do po świętach.
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc
10. szymonsct - tylko od siebie mam prośbę żeby to co jest na zlosnikiu nie zginęło i najlepiej pozostało w niezmienionej formie, wiadomo "lepsze jest wrogiem dobrego" - to jest moja kopalnia wiedzy która pomogła mi ogarnąć wiele tematów, po prostu obawiam się że wszystko zostanie gdzieś przeniesione po czym zniknie za 2 lata i .. szukaj wiatru w polu, tu na zlosnikiu to wydaje mi się bezpieczne (choć też nie wiem kto tu płaci za hosting, a reklam jakoś nie widać) -
Już na nowym forum można by zebrać informacje na różne tematy oparte na postach ze zlosnikia (tylko potwierdzone info). Trochę roboty by z tym było, ale myślę, że byłbym w stanie się tego podjąć z czyjąś pomocą. Wszystko jest do zrobienia, wystarczy chcieć
-
(choć też nie wiem kto tu
płaci za hosting, a reklam jakoś nie widać)Reklamy są tylko nie w takiej formie jak na większości stron.
Z tego co pamiętam na każdej otwartej stronie zlosnikia wyskoczy Ci 5(?) podświetlonych (na niebiesko) słów, które są przekierowaniami do reklam. -
Planowane jest stworzenie wyłącznie nowego forum? czy również strony klubowej?
-
Planowane jest
stworzenie wyłącznie nowego forum? czy również strony klubowej?Moim zdaniem powinna być wyłącznie nowa strona. Forum powinno zostać na zlosnikiu!
-
Bez sensu. Tu chodzi też o normalne forum, z normalną liczbą działów a nie podział kącik organizacyjny/ techniczny... Nie sądzisz że trochę biednie będzie to wyglądać, jak strona będzie odsyłała do zlosnikia?
-
nie ma zbyt wielu userów zeby prowadzić więcej niż 2 działy... nie rozumiem was w czym przeszkadza wam zlosniki. jestem tu jakiś czas i uważam że na nowe forum jest za malo ludzi. bo rownie dobrze moglismy sobie iść na L I N K i tyle... eh
-
forum ma byc przeznaczone typowo dla swifta a nie jakis kacik czy klub suzuki, dzieki temu przybedzie wiecej osob, nikt nie karze ci przeciez placic wiec w czym problem?
-
hehe, ja wyrażam swoje zdanie ... więc w czym Ty widzisz problem ?
-
nie no spoko mysle, ze to byla by najlepsza idea, bo sam jak kiedys sie tutaj mialem zarejestrowac to mialem mala niepewnosc czy to jest forum czy co
-
Bez sensu. Tu
chodzi też o normalne forum, z normalną liczbą działów a nie podział kącik
organizacyjny/ techniczny... Nie sądzisz że trochę biednie będzie to wyglądać, jak
strona będzie odsyłała do zlosnikia?A po co kolejne forum Swifta? Jest Złośnik, jest KSP, to jeszcze tylko trzeciego brakuje do kolekcji...
Stara strona klubowa składała się tylko informacji technicznych na temat Swiftów różnych generacji oraz jak zrobić coś samemu. Nie było na niej żadnego forum, więc uważam, że nowa powinna wyglądać jak stara + link do Złośnika jako oficjalnego forum. -
Złośnik to nie forum Swifta, KSP to też nie forum Swifta. To że są działy Swiftowe =/= forum Swifta . Jak coś robić to strona + forum a nie bawić się w odnośniki do Złośnika, takie jest moje zdanie.
-
Nie uważasz, że jak na zakładanie oddzielnego forum to jednak trochę za mało jest Swifciarzy w Polsce (a już na pewno tych od "starych" Swiftów)?
-
Są jeszcze "nowe" Swifty. No i może wielu ludzi, którzy szukali forum Swifta najzwyczajniej w świecie tutaj nie trafili, ja też z początku nie bardzo ogarnąłem
-
Są jeszcze "nowe"
Swifty.Tylko ktoś wcześniej pisał, że woli żeby forum było dla "starych"...
-
Gdzie? Nie widzę.
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc