Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
-
Trzeba sie pogodzic z tym, ze nowe Swifty siedza na Suzuki Klubie, a stare na zlosnikiu. Kacik starych Swiftow umiera, bo te auta wymieraja z drog. Te co zostaly sluza do taniego jezdzenia, az wahacze odpadna, a nie do pasjonowania sie nimi, taka brutalna prawda. Zostala garsc GTi i garsc non-GTi i tyle, bez sensu sie przenosic, jak to wszystko za 3 lata umrze do konca.
Pamietam jaki tutaj ruch panowal jak sie rejstrowalem, ba! nawet jak mialem GTi to sie jeszcze cos dzialo
-
Trzeba sie pogodzic
z tym, ze nowe Swifty siedza na Suzuki Klubie, a stare na zlosnikiu. Kacik starych
Swiftow umiera, bo te auta wymieraja z drog. Te co zostaly sluza do taniego
jezdzenia, az wahacze odpadna, a nie do pasjonowania sie nimi, taka brutalna prawda.
Zostala garsc GTi i garsc non-GTi i tyle, bez sensu sie przenosic, jak to wszystko
za 3 lata umrze do konca.Niestety smutne to co piszesz, ale prawdziwe!
-
Takie ględzenie... A co mi powiesz na temat polonezów? Przez całe swoje życie były tyrane niemiłosiernie. A dziś to pełnoprawne zabytki (Borewicz). Dorobiły się ponad 10 forów internetowych w Polsce. Można to wytłumaczyć rodzimą produkcją ale kluby hothatchy czy Peugeota 205 czy Renaulta 5 istnieją i mają się całkiem dobrze.
Co do Swiftów, pewnie masz rację ale myślę że takich ludzi jak ja, plastekk czy Toydols będzie z czasem więcej a nie mniej. Chodzi tu o ludzi którzy kochają te samochody za linię, pochodzenie czy technikę. Ja mogę powiedzieć ze od czasu "świetności" forum zrobił się przesiew i zostali tylko pasjonaci lub osoby młode które dbają o te auta jak o oczka w głowie. I to właśnie dla nich chcę doprowadzić do powstania forum na nowo. Mnie brakuje np. wielu tematów w FAQ, są bez zdjęć itp.
-
Nie jestes obiektywny, bo kupiles sobie Swifta i masz klapki na oczach. Takich słomianych zapałów do robienia forum,klubu, gti turbo, litrówki turbo, bimoto itp to bylo juz tutaj dziesiatki i jedynymi osobami, ktore cos zrobily to była i nadal jest ekipa rajdowa
-
A ja wychodzę z innego założenia, polubiłem to auto mimo że to tylko litrówka MK4. Mam kilka planów z nim związanych, ale na razie trzymają mnie finanse, a raczej ich brak więc nie mam jak doprowadzić tego auta do lepszego stanu. Może kiedyś, kto wie.
Co do strony... Moje zdanie jest takie, że spróbować można - co nam szkodzi? Niech SirBufor dowie się wszystkiego, potem przemyślimy zamiast się spinać i dyskutować o niczym.
-
http://www.pimot.org.pl/tv/113-crash-test-suzuki-swift-828-kmh
No nie wiem zubrowaty.
A panom Krzemol1994 i BPX33 dziękuję za podejście
-
Myślę że to będzie czytelny silnik strony forumowej. CLIC
Ale oczywiście myślę ze zrobimy głosowanie na temat szaty graficznej.
Co Wy na ten pomysł?Jeśli nowe forum, to chyba lepiej wybrać phpBB3, niż "phpBB2 Przemo". Nowsze, bezpieczniejsze, szybsze (mniejsze obciążenie serwera) i ogólnie ciekawsze, moim skromnym zdaniem.
-
Jeśli nowe forum,
to chyba lepiej wybrać phpBB3, niż "phpBB2 Przemo". Nowsze, bezpieczniejsze, szybsze
(mniejsze obciążenie serwera) i ogólnie ciekawsze, moim skromnym zdaniem.Jakby co kolega z Klubu Suzuki zajmuje się hostingiem i np właśnie cały Klub Suzuki Polska działa u niego - WebHostingSolutions.pl
-
nie ma co owijac w bawelne trzeba przejsc odrazu do konkretow albo temat z ze strona www zostanie tak samo zapomniany jak inne podobne.
Wpisujcie sie na liste kto moze dac pare zlotych na nowe www
1.Boxxing
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994 -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33 -
Nie idzie skontaktować się z osobą posiadającą swiftklub.pl
Pozostaje plan B tworzenia nowej strony. -
Xsystoff, Swift to też modele produkowane po 2004 r. Ich nie ubywa, wręcz na odwrót. Na niemieckich, słowackich, czeskich czy węgierskich forach Suzuki, jest ich całkiem sporo i cały czas przybywa. Polska nie jest chyba specjalnie gorsza od ww. krajów, jeśli chodzi o popularność Swifta, więc jeśli tworzyć nową stronę/forum, to również dla nowych Swiftów, niedługo stuknie im 10 lat, ceny cały czas spadają, więcej ludzi może sobie na niego pozwolić, więc coraz więcej osób będzie szukać informacji, poradników, specyfikacji, manuali, książek itp. itd. A "stare" Swifty np. z lat 1995-2003 chyba tak szybko nie wyginą, one są tanie jak barszcz, myślę, że jeszcze trochę ludzi zdecyduje się na nie.
No chyba, że to będzie "OFICJALNE FORUM STARYCH SWIFTÓW"
SirBufor, próbowałeś tutaj?
http://premium.pl/szukaj/swiftklub.pl -
Panowie! We środę zrobię porządki w tym wątku. Wszystko co nie jest na temat poleci do kosza. Czyli? Od tego momentu piszemy jedynie na temat.
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681 -
Tak jak obiecałem, posprzątałem w tym wątku.
Rozmawiamy tylko i wyłącznie o próbach stworzenia/przywrócenia strony Swifta.
Wszystkie posty nie na temat będę usuwał.