Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale ja już kompletnie straciłem nadzieję na to, że cokolwiek z tego będzie.
W sumie to szkoda, że kwota taka mała, bo kolega już miałby ode mnie telefon na policję, ale z takiej kwoty to mnie wyśmieją... -
Trudno się nie zgodzić. K**wa żenada.
-
Trudno się nie
zgodzić. K**wa żenada.Po prostu aż mnie rzuca na ludzi, którzy mówią, że coś zrobią, a nie robią...
-
którego roku ?
Widać, że Hellsin wiedział co pisał
-
Widać, że Hellsin
wiedział co pisałe no we no
-
A naprawdę liczyłem na to przedsięwzięcie. Cóż, po raz kolejny się przejechałem na zaufaniu do ludzi
-
Panowie jeszcze troszke poczekamy Sir bufor na facebook'u napisal mi ze niby cos robi, ale ile w tym prawdy to kto wie, moja propozycja jest taka ze poczekamy jeszcze troszke a jezeli dalej nie bedzie ani widu ani slychu to rozpoczniemy nowa skladke ale tym razem trzeba bedzie poprosic jakas bardziej zaufana osobe.
-
jezeli dalej nie bedzie ani widu ani slychu to rozpoczniemy nowa skladke ale tym
razem trzeba bedzie poprosic jakas bardziej zaufana osobe.raczej trzeba by przywrócić stare rzeczy i tyle
-
mi mowil ze pieniedzy nie ma bo niby wykupil cos tam i bedzie stawial na swoim serwerze
-
Panie, co z tą stroną??
-
Panie, co z tą
stroną??Jak to co?!
NIC!!!
-
M@rku myślę że zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest śmiech.
-
M@rku myślę że
zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir
buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest
śmiech.Być może brakowało mu te 200 zł do naprawy zdemolowanego swifta?
-
Coś czuję, że mój cały następny wpis w tym wątku pod adresem ww. kolegi będzie wyglądał tak: [motyla_noga]!
-
motylanoga,motyla noga
-
Nie bójcie się, Sir Bufor czuwa - ostatnio logował się 21/10/2013, po prostu się nie wypowiada
-
M@rku myślę że
zrozumiesz jak niedługo w tym temacie polecą ostrzejsze słowa pod adresem sir
buffona? Już tam kit z tą składką ale zawinąć marne 200 zł i się nie odzywać to jest
śmiech.Spokojnie, czuwam
-
Niestety, czego można wymagać od osoby, która jest nieodpowiedzialna - gdzieś tam się przechwalał, że jeździ po uliach bez prawa jazdy.
Nie będę przypominał również o tym, że strony nie robi się pół roku, no chyba, że nie ma się o tym bladego pojęcia i uczy od podstaw.
-
jezeli bedzie jeszcze jakas od was chec to dla mnie nie ma problemu zrobienia drugiej skladki, ale tym bardziej przelejemy pieniadze bardziej odpowiedzialnej osobie.
-
Dla mnie kolejna składka to żaden problem. Ale jestem też za tym żeby ten pseudo informatyk oddał jakieś pieniądze!