Kupno pierwszego Swifta :)
-
Gratuluję zakupu! Litrowy silnik wystarczy, a i auto całkiem młode. Zyskałby na wyglądzie po psiknięciu zderzaków w kolor nadwozia i z jakimś alu
-
Gratuluję wyboru, ja też takiego posiadam tylko rok starszy :P, i nie wierz tym co mówią, że nie nadaję się na trasy z większa ilością osób. W zeszły weekend zabraliśmy się w 5 osób z bagażami na 2 dniowy wypad na działkę 100 km od Wawy, i nawet rozbujałem go do 140 na ekspresówce
-
Gratuluję wyboru,
ja też takiego posiadam tylko rok starszy :P, i nie wierz tym co mówią, że nie
nadaję się na trasy z większa ilością osób. W zeszły weekend zabraliśmy się w 5 osób
z bagażami na 2 dniowy wypad na działkę 100 km od Wawy, i nawet rozbujałem go do 140
na ekspresówcePanie, stówka to jeszcze nie trasa
Koleżance również gratuluję zakupu, niech się dobrze auto sprawuje, dobry liter nie jest zły
-
Panie, stówka to
jeszcze nie trasaWiem, trasy po 500 km tez nim robilem bez problemu ale nie z takim obciażeniem jeszcze przy tych temperaturach ta wycieczka wydawała się przynajmniej 2 razy dłuższa
-
Wiem, trasy po 500
km tez nim robilem bez problemu ale nie z takim obciażeniem jeszcze przy tych
temperaturach ta wycieczka wydawała się przynajmniej 2 razy dłuższaja jak "Rumun" przejechałem 1200 km w jedną stronę da się
-
1005km jednego dnia gti - 5tys rpm non stop przez 7godzin a potem z 4 ;p
-
1005km jednego dnia
gti - 5tys rpm non stop przez 7godzin a potem z 4 ;p1005 to ładnie tam posówasz
-
Na trasy mamy Volvo S80 tak więc to będzie typowe miejskie autko ale nie wątpię że by nie dało rady.
Wczoraj wiozło odkurzacz piorący, komplet zimówek, skrzynki z narzędziami i jeszcze mnie i mojego pasażera i nie było żadnego problemu -
alek_wwa ma
Mk V...a ja mam mk3 i dach mi nie rdzewieje
-
1005km jednego dnia
gti - 5tys rpm non stop przez 7godzin a potem z 4 ;pGdzie Ty byłeś tym swiftem W USA?
-
Gdzie Ty byłeś tym
swiftem W USA?Wtedy to by było 10005 km...
-
Wtedy to by było
10005 km...Chodziło mi o to, że tyle km w takim czasie to chyba tylko można zrobić w Dolinie Śmierci w USA na kompletnym pustkowiu
-
Chodziło mi o to,
że tyle km w takim czasie to chyba tylko można zrobić w Dolinie Śmierci w USA na
kompletnym pustkowiu14h z 1,5h postoju zrobiłem 1200 km, więc się da