Wlepy klubowe
-
Jak Ty nie chcesz
zamówić naklejek bo 7zł chcesz rozkładać na kilka osób to ja się boję myśleć jak Ty
dbasz o samochód jak 7zł to dla ciebie duży wydatek...No i właśnie o to chodzi. Chcę kupić naklejkę jak najmniejszym kosztem, bo mam teraz duże wydatki w związku ze sprzęgłem i wydechem...
Ty jak widać masz już na tyle dużo pieniędzy, że mnie nie rozumiesz. -
Co w tym złego że na "gów***" chce zaoszczędzić, w końcu ma lepsze wydatki obecnie ... chłopak nie jest rozrzutny przynajmniej w niektórych sprawach
-
Co w tym złego że
na "gów***" chce zaoszczędzić, w końcu ma lepsze wydatki obecnie ... chłopak nie
jest rozrzutny przynajmniej w niektórych sprawachHellsin a Ty znowu musisz być piane tam gdzie Ciebie temat nie dotyczy... przynajmniej jedna rzecz w tym klubie się nie zmienia od lat... niestety...
Swoją drogą miło wiedzieć, że dla Ciebie naklejka reprezentująca i reklamująca nasz klub to "gów**" na które szkoda wydać 10 zł... no ale Ty chyba zawsze miałeś takie podejście.
Chciałbym tylko przypomnieć, że dzięki tego typu podejściu do tematu nalepek klubowych nie było chyba przez ostatnie 2-3 lata, ostatnio organizowany zlot odbył się w ostatniej chwili a strona klubowa nie istnieje od już roku jak nie lepiej bo każdemu szkoda wydać dosłownie kilku złotych bo żal jedno czy dwa piwa mniej kupić i zrobić coś dla ogółu...
-
Hellsin a Ty znowu
musisz być piane tam gdzie Ciebie temat nie dotyczy... przynajmniej jedna rzecz w
tym klubie się nie zmienia od lat... niestety...Jestem klubowiczem ? Tak ... dawałem na serwery - tak, następnym razem puknij się w główkę zanim takie coś napiszesz ... Ty też się nie zmieniasz i żyjesz - przeszkadzam Ci w tym ?
Swoją drogą miło
wiedzieć, że dla Ciebie naklejka reprezentująca i reklamująca nasz klub to "gów**"
na które szkoda wydać 10 zł... no ale Ty chyba zawsze miałeś takie podejście.interpretacja ironicznego cudzy słowa bardzo majętna, rodem z podstawówki ... nie zaglądaj nikomu do portfela, jego pieniądze jego sprawa, czy da 10 zł czy 5 zł ...
Chciałbym tylko
przypomnieć, że dzięki tego typu podejściu do tematu nalepek klubowych nie było
chyba przez ostatnie 2-3 lata, ostatnio organizowany zlot odbył się w ostatniej
chwili a strona klubowa nie istnieje od już roku jak nie lepiej bo każdemu szkoda
wydać dosłownie kilku złotych bo żal jedno czy dwa piwa mniej kupić i zrobić coś dla
ogółu...uaaaa ... ostatni zlot udał się ... i był zorganizowany z tego co pamiętam, tylko niektóre osoby nie dopisały.
Lepy - rzecz wtórna, Ty czy ja też mogliśmy ruszyć zadek i iść do agencji reklamowej - a może nie ?
Strona klubowa - chciałem żeby trwała dalej, nawet mimo mizernej aktualizacji, nie udało się ... cóż zrobić. Sam nie będę wykładać $$ z kieszeni co by tylko żyć wspomnieniem dla ogółu. -
Ejjj! Pany! Wyluzujcie.