Wlepy klubowe
-
Ale potem przecież
trzeba to będzie rozesłać na 3 adresy...No może nie. Przyjechałbyś do Wawy i bym Ci dał osobiście...
Jak to cenowo się
rozłoży takie wspólne zamówienie?No 7,50 zł wysyłka podzieli się na 3 osoby...
-
No może nie.
Przyjechałbyś do Wawy i bym Ci dał osobiście...No rzeczywiście okazja - 20 zł na paliwo
No 7,50 zł wysyłka
podzieli się na 3 osoby...A potem jeszcze jedna osoba do której 3 naklejki przyjdą wyśle 2 listy po 1,60 zł do pozostałych
-
No rzeczywiście
okazja - 20 zł na paliwoNie wierzę, że nie bywasz w Wawie...
A potem jeszcze
jedna osoba do której 3 naklejki przyjdą wyśle 2 listy po 1,60 zł do pozostałychAle po co? Tobie mogę dać osobiście. A może znajdę jeszcze kilka osób to wtedy będą grosze za przesyłkę.
-
Nie wierzę, że nie
bywasz w Wawie...
Ale po co? Tobie
mogę dać osobiście. A może znajdę jeszcze kilka osób to wtedy będą grosze za
przesyłkę.Codziennie, ale nocami i to na prawym brzegu
-
Codziennie, ale
nocami i to na prawym brzeguCzyli jesteś wampirem...
-
No to zamówmy wspólnie. none7 też chce więc koszty rozłożą się na trzy...
Jak Ty nie chcesz zamówić naklejek bo 7zł chcesz rozkładać na kilka osób to ja się boję myśleć jak Ty dbasz o samochód jak 7zł to dla ciebie duży wydatek...
Po samym przeczytaniu ile z tym kombinacji bym od razu zamówił sam dla świętego spokoju.
To nie zestaw amorków Koni Sport za kilkaset zł który kiedyś zamawialiśmy grupowo tylko naklejka klubowa!!! -
Jak Ty nie chcesz
zamówić naklejek bo 7zł chcesz rozkładać na kilka osób to ja się boję myśleć jak Ty
dbasz o samochód jak 7zł to dla ciebie duży wydatek...No i właśnie o to chodzi. Chcę kupić naklejkę jak najmniejszym kosztem, bo mam teraz duże wydatki w związku ze sprzęgłem i wydechem...
Ty jak widać masz już na tyle dużo pieniędzy, że mnie nie rozumiesz. -
Co w tym złego że na "gów***" chce zaoszczędzić, w końcu ma lepsze wydatki obecnie ... chłopak nie jest rozrzutny przynajmniej w niektórych sprawach
-
Co w tym złego że
na "gów***" chce zaoszczędzić, w końcu ma lepsze wydatki obecnie ... chłopak nie
jest rozrzutny przynajmniej w niektórych sprawachHellsin a Ty znowu musisz być piane tam gdzie Ciebie temat nie dotyczy... przynajmniej jedna rzecz w tym klubie się nie zmienia od lat... niestety...
Swoją drogą miło wiedzieć, że dla Ciebie naklejka reprezentująca i reklamująca nasz klub to "gów**" na które szkoda wydać 10 zł... no ale Ty chyba zawsze miałeś takie podejście.
Chciałbym tylko przypomnieć, że dzięki tego typu podejściu do tematu nalepek klubowych nie było chyba przez ostatnie 2-3 lata, ostatnio organizowany zlot odbył się w ostatniej chwili a strona klubowa nie istnieje od już roku jak nie lepiej bo każdemu szkoda wydać dosłownie kilku złotych bo żal jedno czy dwa piwa mniej kupić i zrobić coś dla ogółu...
-
Hellsin a Ty znowu
musisz być piane tam gdzie Ciebie temat nie dotyczy... przynajmniej jedna rzecz w
tym klubie się nie zmienia od lat... niestety...Jestem klubowiczem ? Tak ... dawałem na serwery - tak, następnym razem puknij się w główkę zanim takie coś napiszesz ... Ty też się nie zmieniasz i żyjesz - przeszkadzam Ci w tym ?
Swoją drogą miło
wiedzieć, że dla Ciebie naklejka reprezentująca i reklamująca nasz klub to "gów**"
na które szkoda wydać 10 zł... no ale Ty chyba zawsze miałeś takie podejście.interpretacja ironicznego cudzy słowa bardzo majętna, rodem z podstawówki ... nie zaglądaj nikomu do portfela, jego pieniądze jego sprawa, czy da 10 zł czy 5 zł ...
Chciałbym tylko
przypomnieć, że dzięki tego typu podejściu do tematu nalepek klubowych nie było
chyba przez ostatnie 2-3 lata, ostatnio organizowany zlot odbył się w ostatniej
chwili a strona klubowa nie istnieje od już roku jak nie lepiej bo każdemu szkoda
wydać dosłownie kilku złotych bo żal jedno czy dwa piwa mniej kupić i zrobić coś dla
ogółu...uaaaa ... ostatni zlot udał się ... i był zorganizowany z tego co pamiętam, tylko niektóre osoby nie dopisały.
Lepy - rzecz wtórna, Ty czy ja też mogliśmy ruszyć zadek i iść do agencji reklamowej - a może nie ?
Strona klubowa - chciałem żeby trwała dalej, nawet mimo mizernej aktualizacji, nie udało się ... cóż zrobić. Sam nie będę wykładać $$ z kieszeni co by tylko żyć wspomnieniem dla ogółu. -
Ejjj! Pany! Wyluzujcie.