Nowy Swift zaprezentowany
-
-
Uwielbiam te komentarze na onecie
-
taaaaaaaa, "Joanna Wanna edition" i "japoński nocnik" miażdzą , na forach z dużych portali są sami znawcy motoryzacji z ktorych każdy ma albo BWM albo Mesia max 3 letnie z 2 turbinkami i mocą conajmniej 500 KM... a podobno w Polsce się mało zarabia
-
I 19 letnia modelka No cóż...nie od dziś wiadomo,że forum onetu to koncert życzeń
-
taaaaaaaa, "Joanna
edition" i "japoński nocnik" miażdzą , na forach z dużych portali
są sami znawcy z ktorych każdy ma albo BWM albo Mesia max 3 letnie z 2
turbinkami i mocą conajmniej 500 KM... a podobno w Polsce się mało zarabiaSwoją drogą ciekawe czy znowu wypuszczą jakąś edycję z aktorem/aktorką, żeby tylko trochę podnieść sprzedawalność. ;p
-
sprzedawalność. ;p
co jak co ale takiego określenia jeszcze nie słyszałem mówi się sprzedawczość
a co do nowego SS to jakiś taki duży w porównaniu do tego którym jeżdżę -
co jak co ale
takiego określenia jeszcze nie słyszałem mówi się sprzedawczość
a co do nowego SS
to jakiś taki duży w do tego którym jeżdżęNo jak bagażnik przeniosłeś na tylną kanapę to nie ma się co dziwić
-
No jak bagażnik
przeniosłeś na tylną kanapę to nie ma się co dziwićoj tam, oj tam - po prostu chciałem mieć wersję VAN. Z tego co pamiętam to przy kupnie Swift był rejestrowany jako dostawczy, bo ojciec musiał załatwiać papiery na demontaż siatki/kratki
a za nie długo będę musiał tylną kanapę wyrzucić bo miejsca zaczyna brakować -
a za nie długo będę
musiał tylną wyrzucić bo miejsca zaczyna brakowaćprzerabiasz go na karawan czy zakładasz firmę budowlaną?
-
przerabiasz go na
karawan czy zakładasz firmę budowlaną?kobinuję żeby zrobić tak jak bodajże w nowym Fiacie - wejdą do bagażnika dwie palety