Kolejna edycja lepek klubowych
-
-
Nooooo u Ciebie to wygląda jakby z fabryki z tym wyjechał wiedziałem ze browar i takie dłubanie to nie będzie dobre połączenie, ale jak widze takią elegancką robote to az mi sie chce poprawić moją fuszere, a mam koncept jak to zrobić... z tym że juz dzisiaj sobie odpuszcze bo po ciemku to jeszcze pogorsze
-
To widzę sposób zakładania lepki taki sam jak przy poprzedniej edycji. Ale widzę, że da się spokojnie założyć.
-
Im bardziej się przyglądam to coraz bardziej wydaje mi się,że jest krzywo i,że jedna S'ka też jest krzywo jutro trzeba będzie obczaić sprawę na żywo
-
Ale to chcesz ją odklejać i jeszcze raz naklejać? Poza tym, dobrze jest i z daleka nie widać.
-
Dobrze wyszło
Jak kupowałem naklejki "SUZUKI" i "SWIFT" na tylną klapę to też miały folię prowadzącą i trzeba było odklejać z niej każdą literkę i przyciskać do klapy - wyszło mi to prosto, więc i teraz raczej się uda
-
-
Dobrze wyszło Z daleka jest wsio ok,a z bliska to pewno tylko Ty widzisz niedoskonałości
-
Dajmos, wyszło Ci zawodowo! Mike niezabardzo widać, ale chyba też. Może i u mnie nie będzie tak źle, czekam aż przyjdą, ale i tak za robotę wezmę się chyba w przyszłą niedzielę.
-
Dzięki,starałem się jak mogłem :mikolaj: W końcu gdzieś chyba z godzinę walczyłem z tą lepą
-
Witam.
Ja lepki równiez dostałem. Mam tylko problem z ich umieszczeniem. Na poczatku myślalem ze przylepie je na boczne szyby, lecz po przyłożeniu lepki do szyby ( na tzw przymiarkę ) , nie bardzo mi się spodobało.Na fotce ponumerowałem 3 pkt, gdzie najbardziej podobało by mi się rozmieszczenie lepek. Jednak chyba wybiorę opcję 2. Co sądzicie ?
-
Ja bym Ci polecał z tyłu na szybce,no ew numero 1,na drzwiach ma sebas_g ,poszukaj na forum to znajdziesz i też nie wygląda to źle,no ale ja bym na blachach nie naklejał
-
Jak dla mnie numer 1. Sam w tym miejscu bym nakleił
-
Jak dla mnie numer
1. Sam w tym miejscu bym nakleiłno ale z drugiej strony jak nie mamy na aucie ramek klubowych to jadąc gdzieś za takim autem nie zorientujemy się,że kolega jest z klubu
-
no ale z drugiej
strony jak nie mamy na aucie ramek klubowych to jadąc gdzieś za takim autem nie
zorientujemy się,że kolega jest z klubumam ramki klubowe juz zamontowane
-
mam ramki klubowe
juz zamontowaneno to naklejaj lepki gdzie chcesz
-
no to naklejaj
lepki gdzie chceszja tam mam z tyłu po lewej stronie
-
ja tam mam z tyłu
po lewej stroniejak to masz jak Ci nie dałem jeszcze? chyba chciałeś napisać,że będziesz miał tak jak Dajmosik z tyłu po lewej stronie
-
Nie wiem jaki problem macie z naklejaniem... ja takich naklejek już setki nakleiłem i nigdy nie było problemu. Naklejacie folię transferową na naklejką - dobrze dociskacie. Potem pod kątem odklejacie papierek i zostaje lepka na transferze - naklejacie na auto po wcześniejszym odtłuszczeniu miejsca w którym będzie naklejane. Dociskacie dobrze i zrywacie transfer - nic nie ma prawa być krzywo... U mnie na swifcie już 3 lata się trzymają...
-
Witam.
Ja lepki równiez
dostałem. Mam tylko problem z ich umieszczeniem. Na poczatku myślalem ze przylepie
je na boczne szyby, lecz po przyłożeniu lepki do szyby ( na tzw przymiarkę ) , nie
bardzo mi się spodobało.
Na fotce
ponumerowałem 3 pkt, gdzie najbardziej podobało by mi się rozmieszczenie lepek.
Jednak chyba wybiorę opcję 2. Co sądzicie ?A co myślisz o opcji nr 1, ale maksymalnie do tyłu? Chociaż tak jak zaznaczyłeś chyba będzie lepiej w 3-drzwiowym