Stronka klubowa - informacje
-
Można by napisać na stronce klubowej że będzie 12 zlot swiftów i że zapraszamy itp może akurat ktoś się zainteresuje Ja np. dzięki tej stronce się dowiedziałem że w zeszłym roku był zlot, niestety trochę za późno się dowiedziałem, ale mam nadzieję że w tym roku nie zawiodę.
Pzdr.
-
Była dzień lub dwa taka informacja nawet chyba wrzucałem o tym konkursie na motoklub,ale potem pewien forumowicz zaproponował,że pomoże Erde'mu w uporaniu się z kodowaniem na stronie..
Jak przypomnę sobie co i jak to postaram się na nowo wrzucić.
-
Była dzień lub dwa
taka informacja nawet chyba wrzucałem o tym konkursie na motoklub,ale potem pewien
forumowicz zaproponował,że pomoże Erde'mu w uporaniu się z kodowaniem na stronie..Jak przypomnę sobie
co i jak to postaram się na nowo wrzucić.No właśnie bo polskich znaków to tam nie widać
-
Coś tam z Erde działaliśmy przy stronie, ale póki co nic z tego nie wyniknęło. Jest z tym strasznie dużo babrania, a niezbyt mieliśmy czas, żeby do tego naprawdę przysiąść.
-
Coś tam z Erde
działaliśmy przy stronie, ale póki co nic z tego nie wyniknęło. Jest z tym strasznie
dużo babrania, a niezbyt mieliśmy czas, żeby do tego naprawdę przysiąść.No na pewno dużo, tylko szkoda że taka fajna stronka nie działa, bo jak nie ma tych znaków to zaraz się odechciewa czytać i nowych informacji nic już nie ma a stronka jest na prawdę przednia
-
No wiem,wiem bo gadałem z Nim Ale i tak widzę,że coś z galerią się troszkę ruszyło do przodu... Trzymam kciuku,żeby do zlotu stanęła na nogi,żeby można było zbierać kasę na domenę na zlocie
-
No na pewno dużo,
tylko szkoda że taka fajna stronka nie działa, bo jak nie ma tych znaków to zaraz
się odechciewa czytać i nowych informacji nic już nie ma a stronka jest na prawdę
przedniaNo fakt fakt..tylko wiesz jak jest.... Wszyscy coś chcą a do pomocy nie ma nikogo Sam mam pomysł na parę gadżetów ale jak mam coś sam robić to się czasem odechciewa
-
No fakt fakt..tylko
wiesz jak jest.... Wszyscy coś chcą a do pomocy nie ma nikogo Sam mam pomysł na
parę gadżetów ale jak mam coś sam robić to się czasem odechciewaJa się nie znam tak bardzo ale jak byś wytłumaczył to może bym pomógł
tylko pewnie by Ci się tłumaczyć nie chciało
-
No wiem,wiem bo
gadałem z Nim Ale i tak widzę,że coś z galerią się troszkę ruszyło do przodu...
Trzymam kciuku,żeby do zlotu stanęła na nogi,żeby można było zbierać kasę na domenę
na zlocieŻe he ? :totalszok: jaką kasę ?
-
Akurat ja nie ta branża
Erde mi tłumaczył kilkanaście razy jak się wrzuca coś na stronę a ja za każdym razem siedzę i myślę jak to było i gdzie,aż w końcu jest metoda prób i błędów,pokaże się albo i nie
-
Coś tam z Erde
działaliśmy przy stronie, ale póki co nic z tego nie wyniknęło. Jest z tym strasznie
dużo babrania, a niezbyt mieliśmy czas, żeby do tego naprawdę przysiąść.To prawda, dużo z Szumo porobiliśmy ale to wszystko zabiera bardzo wiele czasu. Intencja jest taka, żeby stronka ruszyła na nowo, z odświeżonym designem i na nowszym silniku. Ale czasy beztroskiego lenistwa się skończyły i nie mam już do dyspozycji tyle wolnego czasu co kiedyś
-
To prawda, dużo z
Szumo porobiliśmy ale to wszystko zabiera bardzo wiele czasu. Intencja jest taka,
żeby stronka ruszyła na nowo, z odświeżonym designem i na nowszym silniku. Ale czasy
beztroskiego lenistwa się skończyły i nie mam już do dyspozycji tyle wolnego czasu
co kiedyśJa chociaż bym chciał to i tak nie pomogę chyba żeby szukać jakieś informacje albo coś. Albo może by się udało jakiegoś sponsora
Edytos;
Bo co do np naklejek na zlot to mam taką bardzo zaprzyjaźnioną drukarnię która zawsze sponsoruje coś np. na jakieś mecze naklejki albo na koszulki, ceny mają bardzo konkurencyjne więc np. w zamian za reklamę albo coś to by udało się parę groszy uszczypnąć, kasę by się wzięło tą samą a to co by zostało to na domenę
-
To prawda, dużo z
Szumo porobiliśmy ale to wszystko zabiera bardzo wiele czasu. Intencja jest taka,
żeby stronka ruszyła na nowo, z odświeżonym designem i na nowszym silniku. Ale czasy
beztroskiego lenistwa się skończyły i nie mam już do dyspozycji tyle wolnego czasu
co kiedyśA młodzież?
-
A młodzież?
A młodzież jest świeżo po maturach, więc ma wakacje w chwili obecnej. Po niedzieli (albo i wcześniej) postaram się coś podziałać.