Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
tylna na przód ...
ciekaweWtedy będzie podgrzewana przednia też
-
Wtedy będzie
podgrzewana przednia teżI antenę będzie mógł podpiąć
-
W Chorzowie na Leginickiej stał 3D
-
W
Chorzowie na
Leginickiej
stał 3DJakiś miesiąc temu tam byłem to Swiftów null...
-
witam
czy ktoś z Was jest z Przemyśla lub okolic ? Ewentualnie wybiera się w te strony w jakimś celu ? Jeżeli tak to miałbym prośbę, bo znalazłem właśnie tam pewną część do swifta, którą bardzo potrzebuję i pomocne byłoby gdyby ktoś na miejscu dokonał wymiany seryjnych części na te które potrzebuje. Proszę o kontakt osoby spełniające powyższe kryteria
-
Witam.
Poszukuję / kupię spojler do Swifta jak poniżej:Może ma ktoś sprzedać, albo jakiś dostep do częsci. Licze na pomoc. Pzdr.
-
Może ma ktoś
sprzedać, albo jakiś dostep do częsci. Licze na pomoc. Pzdr.swego czasu było tego więcej na allegro jak lotek do GTi ( koszt ok. 50-70 zł ), swoją drogą nie lepiej kupić właśnie lotkę od GTi ?
-
Jakbyś chciał lotkę z gti to mam białą i czarną.
-
byłe auto Zurex-a
-
zgadza się alumy jeszcze mam jak ktoś chce
-
zgadza się alumy
jeszcze mam jak ktoś chceA za ile?
-
A za ile?
ostatnio były na alle
-
ostatnio były na
allezawsze graty do Swifta są albo w okolicach Zielonej góry albo na Śląsku...
Jak doliczyć przesyłkę to chęć przechodzi -
zawsze graty do
Swifta są albo w okolicach Zielonej góry albo na Śląsku...z Wa-wy też jest dużo gratów
Jak doliczyć
przesyłkę to chęć przechodziTo jak by tak myśleć, to by teraz nie szła do mnie przesyłka z UK
-
Wrzuce tutaj co to by bylo bardziej widoczne u nas w dziale Suzuki:
Link do ogloszeniaJakby ktos mial na zbyciu, lub ostatnio wpadl komus w oko to chetnie przygarne
-
z Wa-wy też jest
dużo gratów
To jak by tak
myśleć, to by teraz nie szła do mnie przesyłka z UKAle Ty to co innego - jesteś przesyłkowym hardcorem
-
Wrzuce tutaj co to
by bylo bardziej widoczne u nas w dziale Suzuki:
Link do
ogloszenia
Jakby ktos mial na
zbyciu, lub ostatnio wpadl komus w oko to chetnie przygarneale to jeden chcesz wymieniać?
-
-
Ale Ty to co innego
- jesteś przesyłkowym hardcorem
hardcore to by był jak by przesyłka szła z Kanady albo Australii
-
Wymienic bym wymienil oba, sek w tym, ze fundusze na niewiele w chwili obecnej pozwalaja.