Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
tym się
zasugerowałem:Cytat:
PRODUCENT:
ZAMIENNIK, WYKONANY ZGODNIE Z FABRYCZNĄ SPECYFIKACJĄ
To jeszcze nie świadczy, że mają homologację
Zgodne z fabryczną specyfikacją to może oznaczać, że jako tako pasują pod fabryczne otwory
-
-
stary patent z Redline-a tam jeżdżą z takimi, ale to są chyba US ... więc znów kwestia homo
-
To wiem tylko drogo fest ;/
Wie ktoś gdzie znajde śruby do zderzaka mk2/mk3? Chodzi mi te z wmontowaną "podkładką" i zgrubieniem przed gwintem (miejsce gdzie jest luka na plastik).
-
Poszukuje dyferencjału (mechanizmu różnicowego) do Suzuki Swift GTI Mk1. Takie jak na zdjęciu na tej stronie http://myweb.tiscali.co.uk/madzuki/phantom.html
(są trzy zdjęcia obok siebie dyferencjałów pierwsze dwa to rozkręcony dyferencjał od mk1)
Ma ktoś może na sprzedaż, a jeśli nie to ma ktoś w ogóle takie coś na wierzchu, narazie chciałbym prosić o zmierzenie paru rzeczy. Byłbym baaaardzo wdzięczny. Z góry Dziękuję -
Ja mam z cala skrzynia mk1.
-
Ja mam z cala
skrzynia mk1.Kolega ma ale ... dużo za nią chce ??? Może ktoś ma może nie kompletną może w kawałkach, może całą .... taniej
-
przednie
lampy tuniiing
Ciekawe co to za
zamiennik jak za 150 zł dają komplet
Kto odważny ?hmm, gratulacje za wyszukanie.
Ja szukalem dlugo, pisalem do sprzedawcow i niektorych producentow i dupa.
ja bym sie odwazyl, mam dość swoich "mleczakow" -
Kupiłem je, rozkleiłem i pomalowałem wszystko oprócz odbłyśników w czarny mat, jak poskładam, a prędko to nie nastąpi, zrobię zdjęcie.
-
Będzie pewnie wyglądać miodnie Pomaluj też całą obudowę, ładnie będzie wyglądać Mam nadzieje, że z kierunkami zrobiłeś to samo?
-
Kupiłem je,
rozkleiłem i pomalowałem wszystko oprócz odbłyśników w czarny mat, jak poskładam, a
prędko to nie nastąpi, zrobię zdjęcie.czekam z niecierpliwoscia na fotki ;))
-
Pomalowałem wszystko wewnątrz, oprócz odbłyśników, a w kierunku boczną ściankę zostawiłem nie pomalowaną, dziś zedrę papierową taśmę i zobaczę jak to wygląda, powinno być git.
-
Pomalowałem
wszystko wewnątrz, oprócz odbłyśników, a w kierunku boczną ściankę zostawiłem nie
pomalowaną, dziś zedrę papierową taśmę i zobaczę jak to wygląda, powinno być git.A sprawdzałeś jak to świeci? To znaczy, czy mają odpowiednią geometrię, intensywność światła na drodze itp?
-
polecam się przejechać na stacje diagnostyczną aby je ustawili od razu
ja tak zrobiłem z swoimi i świecą elegancko -
kalkulatorem robione
kalkulatorem robione 2O tak toto wyszło ale jest zonk, odbłyśnik schodzi pod palcem jest tak lekko napylony że nie schodzi pod taśmą malarską, ale jak już lekko przetrze się paluchem to zejdzie, próba użycia izopropanolu na krawędzi i również to samo, nie mam pojęcia jak one będą się zachowywać jak dostaną temperatury, ale sprawdzę.
-
kalkulatorem
robione
kalkulatorem robione
2
O tak toto wyszło
ale jest zonk, odbłyśnik schodzi pod palcem jest tak lekko napylony że nie
schodzi pod taśmą malarską, ale jak już lekko przetrze się paluchem to zejdzie,
próba użycia izopropanolu na krawędzi i również to samo, nie mam pojęcia jak one
będą się zachowywać jak dostaną temperatury, ale sprawdzę.czekamy na dalsze wyniki
-
Ja u siebie mam tak:
http://c.wrzuta.pl/wi9909/797cc2eb0017ced04f63430a/zdjecie0594Pomalowane z zewnątrz i w środku wszystko poza odbłyśnikiem ale usunąłem blaszkę w środku. Na stacji ładnie mi ustawili i powiedzieli, że wszystko ok Z odbłyśnikami jest różnie dlatego staram się używać tylko lamp Kaito (to chyba oryginały) gdzie odbłyśnik jak jest dobry to trzyma się dobrze i można go nawet wyczyścić bez obawy, że coś zejdzie.
-
Chyba dopiero w weekend będę miał czas aby wsadzić je do auta, co do ustawiania, mam parking obok domu tak usytuowany, że wbijając się na miejsce oświetla się ścianę parkingu wielopoziomowego, wiec na chwilę je ustawię aby dojechać na stację, no i koniecznie lepsze odbłyśniki muszę ogarnąć, bo obecne po prostu się wypalą szybko, zdecydowanie za szybko.
-
czolem,
pilnie potrzebny gorny waz chlodnicy do GTi -
elo, kto chce sie pozbyc sprezyn od gti na tyl? seryjne, nie pociete.