Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Ja kupiłem tarcze
marki Hart - w hurtowni moto o tej samej nazwie i szału nie robią - jeżdżę spokojnie
i nie wpadam w kałuże a tarcze wichrują się i biją przy mocniejszym hamowaniuA ja mam z brembo i też jedna wielka.... w dodatku przez pierwsze 300km jak ostatni rower jeździłem,żeby nie hamować za mocno a przez kolejne 700km tylko czasem mocniejsze hamowanie..efekt mam taki sam Ale za to klocki mam super hehehe
-
A ja mam z brembo i
też jedna wielka.... w dodatku przez pierwsze 300km jak ostatni rower jeździłem,żeby
nie hamować za mocno a przez kolejne 700km tylko czasem mocniejsze hamowanie..efekt
mam taki sam Ale za to klocki mam super heheheKlocki przy tych tarczach mam Fomar-Roulounds, czy jakieś tam - kiedyś były popularne dosyć na Mazowszu (firma znajduje się w Markach k. Warszawy). Kupiłem już nowe klocki firmy Kashiyama, ale do tych starych tarcz zakładał ich nie będę.
A co sądzicie o tarczach firmy ABE?
-
przy okazji tarcz, z rozpedu, opinie o mikodzie samej w sobie?
-
Witam.
Potrzebuje tanio owiewki na szyby do 3d.Nie interesują mnie wypowiedzi sprawdź na allegro. Na allegro za komplet prawie 100zl.
a moim zdaniem za kawalek plastiku to troche duzo.Poszukuje, bo jakiś gnojek mi ulamal i to wlasnie ta od kierowcy. A troche sie do nich przyzwyczailem. A ze na dworzu juz troche zimno , wiec jak sie otworzy maly "lufcik" to troche zimno , nie mowiac o "gwizdaniu wiatru" .
Jesli ktoś ma jakies dojscie do takiej informacji, bylbym wdzieczny
Pozdr.
-
Coś mi świta, że ktoś kiedyś takowych poszukiwał...
Chcąc zamówić sobie dziś szkło prawego lusterka(bezskutecznie ) natknąłem się właśnie na białe kierunki. Na owej stronce są również lewe... -
Coś mi świta, że
ktoś kiedyś takowych poszukiwał...
Chcąc zamówić sobie
dziś szkło prawego lusterka(bezskutecznie ) natknąłem się właśnie na
białe
kierunki. Na owej stronce są również lewe...Te to są, znajdź w PL klosze kierunków przednich do mk3...
-
A to jak widać niedosłyszałem dokładnie o co chodzi...
-
Ja mam taki stożek na sprzedaż, był założony w moim gti ale przywróciłem do seryjnego dolotu.
Osobiście nie ufam stożkowi i musiałbym go odgradzać od komory żeby nie ciągnął ciepłego powietrza z silnika i dawał efekt a nie zamulał, ale jeśli chcesz dla ładnego wyglądu i dźwięku to mam K&N w dobrym stanie, przejechał max 2 tys km, oddam za 50pln. -
Poszukuje kompletnej wiązki elektrycznej do Gti MK2-MK3. Nie mam juz sił patrzyć jak mój świstak stoi i rdzewieje. Najlepsza opcja bedzie wymiana całej wiązki bo to co jest teraz to jakiś kosmos:/ Proponuje uczciwą cene:) [email protected] / +48509592473 ( sms'y bądz dzwonić, nie odbieram jak jestem za granicą ). Pozdrawiam.
-
Poszukuje
kompletnej wiązki elektrycznej do Gti MK2-MK3. Nie mam juz sił patrzyć jak mój
świstak stoi i rdzewieje. Najlepsza opcja bedzie wymiana całej wiązki bo to co jest
teraz to jakiś kosmos:/ Proponuje uczciwą cene:) [email protected] / +48509592473
( sms'y bądz dzwonić, nie odbieram jak jestem za granicą ). Pozdrawiam.może Erde albo Plastekk mają
-
Witam,
mam pytanie, może zaczne od malej historyjki :
Kumpel napotkał wczoraj dwóch małolatów niosących sportowy tlumik (2wydechowy) to clio 1 . Z ciekawosci podszedl do nich i zapytal co maja zamiar zrobic z tym tlumikiem, odpowiedzieli ze niosa na złom. Kumpel ich wysmial i zabrał im ten tlumik . W domu go obszyscil, i wyglada jak nowy . Zastanawialem sie czy nie wsadzić go do swojego Swifta. Tylko kumpel nie wie , z aile mi go oddac. spisalem to co potrafilem rozczytać na tlumiku: AOTOU typ 213 . Szukalem w google, na allegro, ale nic takiego nie znalazlem. Czy komuś coś w przyblizeniu mowi ta irma, czy może ktos umie jakoś pomoc ? z gory thx -
Poka foty
-
pamietaj ze w swifcie nie ma zbyt wiele miejsca. lepiej najpierw to sprawdz
-
Witam .
Pozwoliłem sobie
założyć pościk, w którym pomagalibyśmy sobie odnajdywac na necie jakiś częsci do
swoich aut. Głownie chodzi o tunning, bo jak wiecie do Swifta cieżko coś znaleść,
zwłaszcza samemu, wiec lepiej wspólnie
Moglibyśmy się
tutaj równiez wspólnie naradzać, wymieniac myśli, doradzac innym, jakie części
kupić, która bedzie najlepsza itp itd.Witam,
poszukuję klamki wewnętrznej drzwi pasażera (prawe) w kolorze szarym (drzwi przednie w Swifcie MK4 5D, ale pewnie od MK3 i MK5 też pasuje)
-
Witam,
poszukuję klamki
wewnętrznej drzwi pasażera (prawe) w kolorze szarym (drzwi przednie w Swifcie MK4
5D, ale pewnie od MK3 i MK5 też pasuje)a propos klamki, co prawda czarna i lewa, ale jest już pozytywny ruch w tym interesie - niedawno były po 50 zł/szt., teraz obniżka prawie o 50%
-
No i fajnie akurat potrzebowałem
-
No i fajnie akurat
potrzebowałemProszę bardzo
-
Ja również dziękuje, sprawiłem sobie malutki prezencik na gwiazdkę
-
Ja również
dziękuje, sprawiłem sobie malutki prezencik na gwiazdkęNie ma sprawy chłopaki
-
Co do klamki to trzeba było upiłować trochę otwór na śrubkę bo nie były na równo ;p A poza tym to na dzień dobry dobrze przykleić oczodajną naklejeczkę bo inaczej będzie odchodzić ;p